Temat: Ktm 525 rfs
Jak w temacie szukam dla znajomego na olx sa same ulepy jezdzilismy w ten weekend i masakra ... nawet ten za 18 klockow z allegro okazal sie ulepem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Ktm 525 rfs
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie szukam dla znajomego na olx sa same ulepy jezdzilismy w ten weekend i masakra ... nawet ten za 18 klockow z allegro okazal sie ulepem
Tzn.?
Szukam 525rfs ktory na starcie nie bedzie do remontu nie bedzie z niego lecial olej np z pod glowicy bo to juz bylo w ten likend , moze byc na brudasach kola to najmniejszy problem
No to nieźle, jakby co, to pocenie się przy prawym deklu to normalka.
No nie wiem czy normalka ;) - u mnie w rfs ie nic się nie pociło :).
Niestety kupno używanego motocykla w PL ....trudna sprawa.
Ja się nie dziwie jak gość zobaczył mojego exc to już z nim odjechał....
Nie wiem jak masz daleko i rożnie o tym handlarzu ludzie piszą - ale dwóch moich kumpli od niego kupiło exc 450 i drugi sezon motocykle jeżdżą bez większego wkładu.
[url]https://www.olx.pl/motoryzacja/motocykle-skutery/enduro-funbike/drzewica_114021/[/url]
I nie wiem czy to Cię interesuje - ale Beta RR525 - ma ten sam silnik co KTM - a chyba to robili do 2010 roku z tym silnikiem.
Wg mnie mocno nie doceniany motocykl w PL - moto ma zamiast PDS kiwaczkę z tyłu i inny zawias z przodu Marzocchi
Pocenie się nie znaczy tyle co lanie się oleju w postaci kropel, tylko przyleganie kurzu :), u mnie też nic takiego nie było, ale masa osób ma ten objaw przy deklu nawet po założeniu ori uszczelki. P4lma, z takim budżetem to wybij kumplowi RFS-a z głowy.
Często nie poci się przez uszczelkę a przez odme
Może być tez przerwana uszczelka przy ściąganiu dekla i założenie na takowa uszczelkę lub jakaś zadra, a na nowej zawsze musiałem dokręcić po dobrym nagrzaniu pieca i jego wystygnięciu bo inaczej kropla w najniższym punkcie się pokazywała.
O to to właśnie.
A wyżej czyli tak jakby z głowicy to może być śruba od dekla zaworów pociągnięta jak się z łapy dokręca (a jeszcze troszeczkę dla pewności), z wysprzeglika i jeszcze spod zębatki lubi pociec oliwa jak ktoś da zwykły simmering, to takie sprawy codzienne w rfs-ie:))
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Ktm 525 rfs
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 82 zapytań