1

Temat: Yamaha WR250X - bardzo zadbany egzemplarz

Witam,
przyszedł czas, żeby się przesiąść na większą pojemność. Moto naprawdę w bardzo ładnym stanie i nikt nie będzie rozczarowany - gwarantuje. Większość informacji w ogłoszeniu. Cena do negocjacji przy oględzinach.
Pozdrawiam

Link:
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-wr-yamaha-wr250x-super-stan-suzuki-drz-400-ktm-690-exc-wr-450-duke-ID6zIkww.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8[/url]

Yamaha WR250X -> KTM 690SMCR EVO2

2

Odp: Yamaha WR250X - bardzo zadbany egzemplarz

Opis moto w żadnym wypadku nie jest przesadzony, macałem, jeździłem, polecam ;)

3

up

4

Zrobiony świeży przegląd, zapraszam

5

Nowa cena!
Dla forumowiczów coś jeszcze się urwie;)

6 Ostatnio edytowany przez johny_55 (2018-04-18 16:37:44)

Up,
mam na oku upatrzony motocykl stąd zależy mi na czasie i w tym momencie oddam Yamahe  za 14200 zł do drobnej negocjacji.
Myślę, że cena już jest naprawdę atrakcyjna biorąc pod uwagę serwis tym bardziej ten, który został zrobiony pod koniec ubiegłego sezonu, dodatki oraz stan motocykla.
Zapraszam
Btw. nikt jeszcze nie przyjechał nawet oglądnąć motocykla:/ Jak ja chciałem kupić WR-kę to te motocykle schodziły w 2 dni i ciężko było w ogóle wybrać się na oględziny. O co kaman? Wszyscy teraz kupują od razu 500ccm+??

7

johny_55 napisał/a:

Btw. nikt jeszcze nie przyjechał nawet oglądnąć motocykla:/ Jak ja chciałem kupić WR-kę to te motocykle schodziły w 2 dni i ciężko było w ogóle wybrać się na oględziny. O co kaman? Wszyscy teraz kupują od razu 500ccm+??

CCC :)
Ja dokładnie rok temu sprzedałem swoją Yamahę z 2011 roku z przebiegiem 17 tys. za 14 300 - do moto nie można się było przyczepić, było po serwisie za tysiaka.

Nie piszę złośliwie, ale moim zdaniem cena jest po prostu za wysoka i albo poczekasz na jakiegoś napaleńca albo spuścisz z ceny.

DRZ400 SM -> WR250X-> CR 250 R -> RMZ450 RR -> nicość

8

barnabab napisał/a:
johny_55 napisał/a:

CCC :)
Ja dokładnie rok temu sprzedałem swoją Yamahę z 2011 roku z przebiegiem 17 tys. za 14 300 - do moto nie można się było przyczepić, było po serwisie za tysiaka.

Nie piszę złośliwie, ale moim zdaniem cena jest po prostu za wysoka i albo poczekasz na jakiegoś napaleńca albo spuścisz z ceny.

Oczywiście miało być ccc, literówka się wkradła :) No ja podobnie dałem za serwis na jesieni z wszystkimi częściami.

9

Up

10

Temat do zamknięcia, moto sprzedane.

11

Teraz szukaj smc :)