Odp: Szkolenie z Thierry Van Den Bosch 2018
Thierry Van Den Bosch bierze 300 euro za dzień nie zależnie czy jeździ 20 czy 40 osób?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Szkolenie z Thierry Van Den Bosch 2018
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Thierry Van Den Bosch bierze 300 euro za dzień nie zależnie czy jeździ 20 czy 40 osób?
Bemowo patrzac na dzialania mojego klubu raczej nie wypali, wiec lepiej szukajcie alternatywy.
Nie, szkoli za darmo albo lepiej :) doplaca zeby ludzie z nim jezdzili :)
Kolega chciał chyba wyrazić swoje zdziwienie, że cena nie rośnie wraz z ilością osób. :)
Raczej, że nie spada bo to 300 euro od osoby a jak osób więcej to i mniej czasu dla jednego uczestnika.
Już sam nie rozumiem. 300 euro za dzień szkolenia, czy 300 euro od uczestnika za dzień szkolenia ?
300 za całe szkolenie = 2dni
od uczestnika
Dla mnie jest roznica, między płacenie 300 euro za osobę jak osób jest 20 a płacenie 300 euro za osobę jak ludzi jeździ 40 osob. Poprostu mniej się nauczę.
Od uczestnika
No dobra widzę, że zainteresowaniem Poznaniem nie ma ze względu na cenę obiektu. Z Bemowa jest też brak odpowiedzi dotyczącej dostępności toru. Ja bym to szkolenie zrobił w Koszalinie bo mamy tam dwie rundy i z Emilem nigdy nie było problemu z torem, terenem itd.
Teraz pytanie czy chcecie zrobić to szkolenie z VDB czy odpuszczamy temat szkolenia w tym roku. Proszę was o informację bo muszę poinformować VDB o naszych krokach.
Dla mnie jest roznica, między płacenie 300 euro za osobę jak osób jest 20 a płacenie 300 euro za osobę jak ludzi jeździ 40 osob. Poprostu mniej się nauczę.
Gonzo jak na razie to ty w Toruniu na cwaniaka za free się wbiłeś więc nie narzekaj :)
Zostałem poproszony o tłumaczenie to tłumaczyłem nie jeździłem;)
Panowie jaka decyzja ze szkoleniem bo musze juz ustalac konkrety z vdb. Szkolenie odbedzie sie w Koszalinie w Maju.
Proszę wpisac sie na listę. Do końca tygodnia chciałbym mieć listę chętnych i zacząć zbierać wpłaty żeby zaklepać tor, samolot itd.
Wstępny termin 17-18.05
1 Łukasz Pawicki
2 Jędrzej Żuralski
3 Albert Idzik
4 Michał Frąszczak
5 Wojciech Mańczak
maniek, a to pewne ze szkolenie bedzie w tygodniu (czw, pt), czy jeszcze nie wiadomo?
Jak ktoś będzie ruszał z Warszawy to niech da znać. To i ja chętnie się podlącze na szkolenie, bo ekspedycja z Warszawy do Koszalina samemu jest średnio opłacalna, a w dodatku za szkolenie też trzeba swoje doplacić - wiec na razie się nie dopisuje. ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Szkolenie z Thierry Van Den Bosch 2018
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 75 zapytań