Temat: kupię buty SM
Jak w temacie, zainteresowany jestem pantoflami Gaerne, TCX lub SIDI. Rozmiar 42, 26,5 centa. Najlepiej z wymienną podeszwą.
KTM SM 690 LC4 [2009]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię buty SM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, zainteresowany jestem pantoflami Gaerne, TCX lub SIDI. Rozmiar 42, 26,5 centa. Najlepiej z wymienną podeszwą.
Zapytam w temacie: czy do gaerne gx1istnieje możliwość zamontowania podeszwy zm?
43.
[url]http://forum.super-moto.pl/topic38688-buty-forma-supermoto-ostatnie-sztuki.html[/url]
Dzięki bardzo niwy, ale 43 będą za duże. W dodatku nie chciałbym całych białych. Może polecisz coś innego z tego sklepu? :)
Dzięki bardzo niwy, ale 43 będą za duże. W dodatku nie chciałbym całych białych. Może polecisz coś innego z tego sklepu? :)
W olku są jeszcze Gaerne. Z tego co się orientuje to SG-12 mają wymienną podeszwę. Co do rozmiarówki, to każda firma ma trochę inaczej. Moje stare buty są w rozmiarze 42 (jakaś firma krzak) a nowe Sidi w 44. But trzeba przymierzyć.
niestety póki co nic nie mogę zaproponować.
W linku który Ci podałem są też zdjęcia wkładki. Rozmiarówki nigdy się nie trzymają ;P
Ile chcesz wydać na buty ? Mam sidi cf 2 srs. Jeżdżone kilka razy.
A i zapomniałem dodać rozmiar 42
Nowych nie chcesz?
Ile chcesz wydać na buty ? Mam sidi cf 2 srs. Jeżdżone kilka razy.
Zależy w jakim stanie i w jakiej kolorystyce masz sidi. Jeśli masz jakieś zdjęcie, mogę obejrzeć i zaproponować rozsądną cenę adekwatną do stanu. Byle nie białe :D
Nowych nie chcesz?
Mogą być nowe, ale już nie sidi, ponieważ tyle nie przeznaczę, chyba, że ktoś da mega rabat ;) Jestem otwarty na propozycje, gaerne, tcx, może nawet jakieś formy.
poszło pw.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię buty SM
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 58 zapytań