Odp: Powitanie dla wszystjich od Klonka
Cześć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Powitanie dla wszystjich od Klonka
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Siema,
Tak to są AVON, szczerze to nie mam porównania co mogę powiedzieć to to że na mokrym się trzymają.
siema
Siema :)
hm... wszyscy się odgrażają że będą z nami terroryzować i na obietnicach zazwyczaj się kończy.
Mam nadzieję że uderzyłem po ambicjach. hehe :D
Dojadę dojadę,
Wczoraj od 14 do 18 śmigałem, później czas mi się skończył ;| (wiecie rozumiecie praca, kobiety)
Może w weekend coś się będzie działo na mieście??
Witka!!!
Siema
WITAM......
I w weekend nie pośmigam z wami, cały dzień walczyłem z Elektrownią o usunięcie awarii po wczorajszej nawałnicy.
Od szóstej rano przez cały boży dzień dzwoniłem jeździłem o 20:10 ekipa przyjechała i wymienia kabelki :/.
Pozdro
hahahahah...........
To jest automatyczne powiadomienie z systemu POJAZD i KIEROWCA. Prosimy nie odpowiadać.
Zapraszamy po odbiór zamówionego prawa jazdy.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z urzędem, w którym złożono wniosek.
Otrzymanie tej wiadomości wynika z wcześniejszej zgody na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną, złożonej w Systemie Pojazd/Kierowca podczas zamieszczenia zgłoszenia rejestracji sprawy w .....
:D.....
no to gratuluję koledze :D od teraz wszystko odbywa się na legalu... o ile jazda na SM może być zgodna z prawem hehe :P
Na mojej "motorynce" nawet jak bym chciał to za wiele prawa nie przekroczę! Ale mam nadzieje że mnie czegoś nauczycie :D....
Na mojej "motorynce" nawet jak bym chciał to za wiele prawa nie przekroczę! Ale mam nadzieje że mnie czegoś nauczycie :D....
Jak się nie da jak się da:
Witaj
BTW w moje bicz bije takie samo serce tylko jeszcze z przed kastracji :lol:
To że motorynka z jedynki idzie na kolo to wiem, marzy mi sie drifcik ehhhh.............
To nie miejsce na takie rozkminki ale drifcik supermoto to raczej nie od nadmiaru mocy tylko od odpowiedniego wprowadzenia motocykla w poślizg za pomocą redukcji biegów i tylnego hebla-tak ja to widzę.
BTW FMX, pomimo lekkiej nadwagi i niedoboru mocy to świetne moto do nauki jazdy na 2oo.
joł
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Powitanie dla wszystjich od Klonka
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 77 zapytań