Temat: [S] DRZ 400sm 2006 A2 7k km od nowości
Siema byłby ktoś chętny na DRZ z 2006 ?, przebieg 7k z hakiem Od nowosci, motocykl miał remont robiony przez poprzedniego właściciela, ponieważ zostala uszkodzona pompa oleju i sie zatarła, zostal zamontowany nowy cylinder, tłok i pompa. Poprzedni własciciel zrobił nią niecałe 500km. W moich rękach od roku. odrazu po kupnie motocykl był u mechanika w celu sprawdzenia silnika, Zalana olejem Motul 300v + nowe filtry. motocykl z braku czasu bardzo mało jeżdżony, wyjechałem nią z domu 3 razy
mam do niej wydech Leo vince i końcówkę Arrowa ( do wyboru do koloru) i parę innych pierdół typu paski na koła, spoke'i na szprychy, oleje, filtry itp. niestety przebieg się nie zwiększa bo nie ma mnie wogóle w domu, odpaliłem ją raz na święta i nawet nie wyjechałem poza swoją ulice, i nawet nie miałem kiedy założyć tego leo vince :/ na parę wyjazdów w roku wolę kupić crossówkę.
Co do ceny, moto w naprawdę pięknym stanie, brakuje tylko jednej śrubki od owiewki tylnej i jest ułamany kierunek przedni sztuk 1, do tego warto by niedługo zmienić opony, myślę że 12.500 do nego jest w porządku, jakby co to zawsze do dogadania w granicach rozsądku.
aktualne fotki
Były : XT125, CRM85, MX125, TE250, YZ450F, XTX660, DRZ400SM, SHIVER750 MT07