Temat: Pompę hamulcową pod zacisk 4 tłoczkoczkowy Beringera
Najlepiej beringera bro 12 lub brembo rcs16 ale rozwaze inne propozycje jak będą dobre :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Pompę hamulcową pod zacisk 4 tłoczkoczkowy Beringera
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepiej beringera bro 12 lub brembo rcs16 ale rozwaze inne propozycje jak będą dobre :)
Gadaj z Levisem może Ci sprzeda mojego Beringera 12 bo nie wiem czy z nim ostatecznie lata.
Nie wiem czy nie lepsza byłaby BRO 10? Miałem przez moment zestaw BRO 12/4P i brakowało trochę tej legendarnej ciastowatości klamki z wyczuciem co do mm. Hamowała bardziej sztywno w rodzaju RCS 16/Brembo 4P (taki zestaw miałem w SMC 690). Podejrzewam, że pompa enduro będzie wystarczająca, ale nie testowałem.
Nie testowałem jeszcze tego beringera, ale mam zamiar :)
Nie wiem czy nie lepsza byłaby BRO 10? Miałem przez moment zestaw BRO 12/4P i brakowało trochę tej legendarnej ciastowatości klamki z wyczuciem co do mm. Hamowała bardziej sztywno w rodzaju RCS 16/Brembo 4P (taki zestaw miałem w SMC 690). Podejrzewam, że pompa enduro będzie wystarczająca, ale nie testowałem.
Bo do 12 trza 6P zacisk żeby działał legendarnie:P Ja jestem takim ignorantem że w ogóle nie czułem różnicy i wolałem sprzedać.
He, he. Też jestem ignorantem, bo gdybym był profi to określłbym to nie w mm tylko w rad/s. :-)
Opchnij koledze a jak mi się znudzi to Ci odsprzedam:)
wczoraj mnie zmotywowaliście i zająłem się tematem "lekkiego pocenia" na dopływie płynu.
Muszę dorobić nowe "banjo" o większej średnicy i będzie cacy :)
z tym poceniem też działa, podłącz i obadaj jak chodzi.
teraz to i tak mam koła enduro, to nie ma sensu nawet :P
Ty byś w końcu zaczął coś jeździć, a nie tylko "mam zamiar" :P
Ja mailem zestaw bro 12 i 6p i jak dla mnie 12 za duża, bardzo czuły był układ i o ciastowatości nie było mowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Pompę hamulcową pod zacisk 4 tłoczkoczkowy Beringera
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 82 zapytań