Odp: cr 500
ło kur, ale potwór.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » cr 500
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ło kur, ale potwór.
no i to już 30k może kosztować a nie jakieś zielone coś uratowane ze stodoły.
lekki offtop - przypomniało mi się że istnieje taki wynalazek jak WRX z silnikiem z CR500
[url]https://www.facebook.com/PASUMOLifestyle/posts/1616833651670045[/url]
no i to już 30k może kosztować a nie jakieś zielone coś uratowane ze stodoły.
Dokładnie, albo ta budowana od podstaw na 550 - [url]https://www.youtube.com/watch?v=PFc39BWlRb4[/url]
Ciekawe, ciekawe. Kilka lat temu jak Hacker budował potwora to pamiętam cały internet za tymi wielkimi 2t przepatrzyłem ale z perspektywy czasu widzę że to nie ma sensu:) Za mocne, za lekkie. Przy SMach moc 450 4t jest już wystarczająca i trzeba pracować nad charakterystyką silnika i właściwościach jezdnych. Uganianie się za mocą w tak lekkich sprzętach zakończyło się przez producentów w latach 90 i to najlepszy przykład na to co mówię.
Ja tylko dodam, że kiedyś czytałem jakiś artykuł o cr500 w znanym serwisie i nazwali tam tę hondę "śmierć w krzakach"
Bardzo zapadło mi to w pamięci
moc jest gówno warta, jak nie można jej przełożyć na asfalt...
Dla mnie te potwory mają tylko sens na asfalcie a nie w terenie:)
Są mocne, są lekkie - czyli idealne.
Problem to zużycie paliwa oraz mocna noga do odpalania.
Ja czytalem gdzies ze 500 2t pali mniej niz 250 bo ma mniej mocy w stosunku KM/CC
nieprawda:P
Chyba że pod kątem endurzenia po lesie to pewnie tak bo takie 500 2t po lesie na jałowych wszędzie wyjedzie:D
Ja tylko przypomnę, że hackerowe 380 2T wpieprzało cały bak na 40 kilosów, więc 500ccm raczej nie jest motongiem typu ''potrzebuję czegoś czasami na dalsze trasy'' ale tego chyba pozdroszejset nie muszę tłumaczyć mając na uwadze jego poprzedni prodżekt.
O paczajcie - odpalające CR500 wraz z kosztami sprowadzenia to wydatek rzędu 11 kafli, a ja myślałem, że to jakieś białe kruki, phi! - [url]https://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CR500-1986-CR-500-Vintage-motocross-evo-MX-/312038014184?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=SApITndI1LHXKmbgKtA%252BzRiTdO8%253D&orig_cvip=true&rt=nc[/url]
Kumpel sprzedaje CR 500. Nawet jest tu w giełdzie od przedwczoraj...
Kumpel był tak tajemniczy, że nie podał ceny, stanu technicznego i zdjęć. To musi być mega undergroundowy projekt, aż ogłoszenie poleciało.
ktoś tu chyba znalazł cr500 w jakiejś stodole pod Rzeszowem i próbuje zrobić interes życia:D
Myślę że jest sporo takich sprzętów na polskich wsiach co jak się ludziom powie 5k to przecierają oczy z wrażenia i sprzedają w ciemno:)
Btw. dobrym przykładem jest mój sąsiad który chciał rok temu sprzedać za 2000zł osę w 100% oryginalnym stanie, 200km przebiegu, pierwszy właściciel jego dziadek:) Zalana co prawda stoi w piwnicy od kiedy ją kupił jego dziadek czyli miliard lat:)
Dopiero ja mu uswiadomiłem że 10k lekko to chodzi:D był w szoku.
Zamiast kupić i 8 przyciąć handlarza z ciebie nie będzie
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » cr 500
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 70 zapytań