Temat: [K] Buty Alpinestars lub Tcx
Witam kupie buty Tcx x-square . Lub Alpinestars faster 2 kolor jaki macie to piszcie byle były by w rozmiarze 43 . I najlepiej nowe lub mało noszone. Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Buty Alpinestars lub Tcx
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam kupie buty Tcx x-square . Lub Alpinestars faster 2 kolor jaki macie to piszcie byle były by w rozmiarze 43 . I najlepiej nowe lub mało noszone. Pozdrawiam
dam Ci znać co mam we wtorek, najlepiej jakbyś się przypomniał na PW. :)
Ok ok czekam na info z mega cena oczywiście .
Tcx xsquare sport, mam nowe 43 420 pobranie jakbyś chciał
Ok przemyśle sprawę na razie celuje bardziej w alpinestars zobaczymy bo czekam na oferty .
Zobacz sobie xpd x zero. Może nie są mega designerskie ale całkiem całkiem chronią, wersja R jeszcze bardziej sztos, ale cena obu jednak nie jest niska.
No no powiem ze ta wersja R xpd petarda ale trochę by mój budżet za dużo ucierpiał by musze jeszcze jakieś jeansy kupić jak kupie alpinestars i jeansy to razem wyjdzie taka cena jak xpd . Ale fajne fajne może wychacze gdzieś po nowym roku je w cenie hit to się zastanowię czy brać .
Mam tcx ale 41, chyba że przypiłukesz palce troche hehe
:-) no niestety małe .
niestety X-square nie mam, są na stanie za to X-Cube rozmiar 43 [url]https://motopublica.pl/pol_pl_BUTY-TCX-X-CUBE-EVO-AIR-102_1.jpg[/url]
520zł + ewentualna wysyłka.
No to lipa te mi się za uja nie podobają. Ale dzięki za fatyge . Pozdrawiam
Mam jedne i drugie w tym rozmiarze. Jeśli jeszcze aktualne to pisz na maila biuro@legato-motocykle.pl
LEGUT poszedł e-mail
Witam temat do zamknięcia kupiłem alpinestars faster 2 wp. Pozdrawiam i dzięki wszystkim za fatyge.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Buty Alpinestars lub Tcx
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 78 zapytań