Odp: [S] Części KTM 690 SMC R
Bo to jest robione pod sprzedawanie ustawione. Jak będzie chciał sprzedać, to da normalna cenę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Części KTM 690 SMC R
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo to jest robione pod sprzedawanie ustawione. Jak będzie chciał sprzedać, to da normalna cenę.
Dokładnie ceny na allegro są wyższe ze względu na prowizję. Poza można się dogadać co do ceny. A co co tej pompy sprzęgła to nowka w salonie kosztuje dokładnie 1106 zł więc kolega ma chyba jakieś spore zniżki?
A co co tej pompy sprzęgła to nowka w salonie kosztuje dokładnie 1106 zł więc kolega ma chyba jakieś spore zniżki?
Serwis KTM to nie jedyne źródło dobrych części, tym bardziej jeśli to nie są części z pomarańczowym logo. u Olka Magure 10,5mm bez rabatu kupisz za 729zł. A sporo osób ma tam fajne rabaty, więc można ogarnąć jeszcze taniej bez problemu.
Nie no ja wiem, stąd ja na allegro już nie zagląda w ogóle. Sam mam firmę która zajmuje się sprzedażą części motocyklowych i z allegro zrezygnowałem już w zeszłym roku.
Nie zmienia to faktu że taka pompa powinna kosztować 450zł max;)
Pw
Do góryyy
Części które pozostały :
[url]https://allegro.pl/uzytkownik/Maciek_Wroc_2006?order=m[/url]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Części KTM 690 SMC R
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 78 zapytań