Temat: [S] Kompletny ubiór na Crossa
Witam więcej info w linku dzwońcie bo na forum mało przebywam. [url]https://www.olx.pl/oferta/komplet-ubrania-motocross-fly-acerbis-leat-CID5-IDqzzz5.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Kompletny ubiór na Crossa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam więcej info w linku dzwońcie bo na forum mało przebywam. [url]https://www.olx.pl/oferta/komplet-ubrania-motocross-fly-acerbis-leat-CID5-IDqzzz5.html[/url]
Jaki masz ten stabilizator?
To jest wierna kopia leeat biały z czarnym materiałem . Podaj nr to podeślę foty MMS lub daj e -mail jak zainteresowany.
Myślałem, że jakaś firmówka. Dzięki w takim razie i powodzenia, bo sam wiem jak ciężko teraz osprzęt sprzedać, za darmo prawie trzeba oddawać:)
Myślałem, że wytrzymam, żeby tego nie napisać ale jednak nie dam rady. 'wierne kopie' i ubrania fly'a są nowe za darmo w sklepach i na aukcjach bo nadają się w większości, podkreślam - w większości, do chodzenia po polu i przewracania się, a nie do jazdy mx.
Pozdrowionka Karolo powiem tak latam w mx trochę czasu tzn latalem bo przesiadłem się na xtx i powiem tak . Czy miałem spodnie foxa za 600 czy Fly za 350 to tak samo wytrzymują te i te tak samo z bluza mi więc nie Pitol m głupot nie każdy jest taki bogaty jak ty by mieć cały sprzet za 3 , 4 tys . Wiec jak nie kupujesz to się nie udzielaj . Pozdrawiam .
Myślałem, że wytrzymam, żeby tego nie napisać ale jednak nie dam rady. 'wierne kopie' i ubrania fly'a są nowe za darmo w sklepach i na aukcjach bo nadają się w większości, podkreślam - w większości, do chodzenia po polu i przewracania się, a nie do jazdy mx.
Pochwal się co ty masz
Robimy trochę offtop, ale ja np. Foxa uważam za gówno, nie warte pieniędzy, które kosztują. Sam jeżdżę w O"nealu i jestem mega zadowolony. Kumpel 2 stroje Foxa zdążył już zajechać, bo gleba i się rwie jak szmata. Mam rękawiczki Foxa do mx, ale jeżdżę w nich tylko na rowerze, rozdarły się przy drugim użyciu przy zakładaniu (nic nie szarpałem na siłę) - ale wiedziałem jak z ich produktami może być :). O'neal cały. Mój pierwszy strój był firmy Fly. Jeżeli miałbym porównać cena/jakość do Foxa to wziąłbym Flya.
Dziękuję koledzy bo widzicie szkoda gadać człowiek coś chce sprzedać a tu ktoś musi 3 grosze dołożyć . To jest dział giełda wiec nie dyskutujmy nie zaśmiecajmy. Co do oneal tez polecam i Fly jak naj bardziej mają bardzo dobry stosunek jakość cena.
Panowie, nie spinajmy się o głupoty... Specjalnie podkreśliłem, że w większości. Mx już nie jeżdżę parę lat od wypadku ale miałem sporo gratow, w tym np flaya I w przypadku spodni nie nadawały się do niczego w porównaniu z foxem 360 chyba. Rękawiczki flaya mam do dziś i są spoko. Co do rzeczy markowych i wiernych kopii to miałem tutaj bardziej na myśli stabilizator
Rozbijesz ten zestaw? jak tak to jaka cena za:
-spodnie i bluza fly rozmiar L
-ochraniacze kolan acerbis impact evo 3.0
-buzer
co to za buzer?
Hejo hejo buzer to Thor ale model nie wiem mam go z 3 -4 lata . Ochraniacze kolan po 4-5 wyjazdach wiec nowki.
cena za te rzeczy jak napisałeś wywoławcza 500 zł . Mogę Tobie to dowieźć do Bydgoszczy bo pracuje w Lisim to mam blisko . Zresztą dzwon dogadamy się . Pozdrawiam
Up up. Nowe zdjęcia w ogłoszeniu i dodatkowo mega torba scott i nowa cena
Up
Up
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Kompletny ubiór na Crossa
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań