Odp: Koła Alpina 16,5 - 17
m50b25 bym za jakieś liche kółka nie zamienił:P I jeszcze cupei to gooościu.... święty gral.
316i z zeżartą budą to max co mam do zaoferowania:P
Każde BMW w zimie jest w cenie zwłaszcza jak spadł śnieg:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koła Alpina 16,5 - 17
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
m50b25 bym za jakieś liche kółka nie zamienił:P I jeszcze cupei to gooościu.... święty gral.
316i z zeżartą budą to max co mam do zaoferowania:P
Każde BMW w zimie jest w cenie zwłaszcza jak spadł śnieg:D
Zardzewiałe E36 odpada, ale rozważę każdą propozycje :)
Do CRF nie ma szans, mi 4,5 wchodzi na styk, może 5,0 by weszło ze ściąganiem zacisku do montażu a co dopiero 5,5 bez szans
Są szanse bo widziałem z 5.5 a 5 mam sam:)
5,5 w seryjny wahacz nie wejdzie, nie ma ch***a we wsi. Trzeba by zaingerować w wahacz.
Albo zamontować wahaczod SXV, akurat mam taki na sell - 500zł :D + koła od aprilii które też mam, prajs 1300zł :D
Do góry :)
I znowu do góry.
Do góry jak zawsze, cena do negocjacji :)
Do góry jak zawsze, cena do negocjacji :)
Może za trójkę ktoś weźmie? Bo mi już miejsce zagracają.
Wrzucę na włoskim forum, może jakiś makaroniarz kupi :)
w zamian mógłbyś je dokładnie zważyć :-) chciałbym porównać masę do moich kloców :)
Może za trójkę ktoś weźmie?
Przykre, kiedyś proponowałem wymianę za piasty Talon/obręcze Goldspeed do ktm-a + 1200zł dopłaty, więc już rok temu byś miał za nie 3700zł. Teraz tylko ebay, ostatnio poszedł zestaw do KTM-a za 900 funtów.
Nawet jak by wziął ode mnie E36 to by miał więcej jak 3k:D
Zmierz szerokość piast, może do KTM-a podejdą, łatwiej sprzedać w PL.
subek napisał/a:Może za trójkę ktoś weźmie?
Przykre, kiedyś proponowałem wymianę za piasty Talon/obręcze Goldspeed do ktm-a + 1200zł dopłaty, więc już rok temu byś miał za nie 3700zł. Teraz tylko ebay, ostatnio poszedł zestaw do KTM-a za 900 funtów.
I koła od KTM'a o które bym się potykał bo wszystkie moto posprzedawałem :) Z nimi jest spory problem żeby pasowały do KTM'a z tego co pamiętam, do japonii chyba mniejszy.
Levis, w zamian postawię litra bo wagi nie mam pod ręką :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koła Alpina 16,5 - 17
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 73 zapytań