Temat: Antyhopping STM
Może ktoś umie dowiedziec sie do jakich roczników crf/ki pasuje STM z nr OF3CR620E07A008 i drugi nr OF4CR230A110004 czy te nr wystarcza do zweryfikowania do jakiego modelu pasuje ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Antyhopping STM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może ktoś umie dowiedziec sie do jakich roczników crf/ki pasuje STM z nr OF3CR620E07A008 i drugi nr OF4CR230A110004 czy te nr wystarcza do zweryfikowania do jakiego modelu pasuje ?
Ale to są numery czego? Pytam, bo np. te blaszki sprężynujące mogą być stosowane w kilku modelach sprzęgieł. Dla przykładu - część 0F3CR620E07A008 (tam na początku jest ''zero'' a nie ''O'') występuje zarówno w sprzęgle Yamaha, jak i Ducati. Jeśli się nie mylę, to któreś roczniki Aprilii SXV miały takie same kosze sprzęgłowe jak CRF, więc może i części podejdą.
Jak się nie mylę 02-08 idzie ten sam model , powyżej 08 już nie ogarniam oczywiście mówimy o 450r , po tych powyższych numerach raczej będzie ciężko coś odgadnąć , generalnie ciężki temat bo na temat STM'a do CRF'Y jest mało info w internetach .
Jak się nie mylę 02-08 idzie ten sam model
Niezupełnie, do roczników 02-08 są 2 modele (ze sprężyną główną 90mm albo 125mm) + model dla CRF450X 05-09. Acha, rozpatrujemy CRF450R, prawda? Który rocznik :) ?
ale wielowypust na wałku aż do wtrysku jest ten sam
Ale w czym?
w skrzyni
No ale między 450x czy 450R?
Ja tam X w ogóle nie uznaje - to tak jak by pójść do salonu Ferrari i poprosić o najchujowsze jakie mają:P o R-ce rozmawiamy.
Ale w x jest inny;)
R -ka , takie mam tylko mr z tego sprzęgła w jednym z katalogu znalazlem ze pasuje do 04-08 i od 13-16 wiec roczniki 09-12 muszą mieć inne sprzęgło
Kosz zewnętrzny jest taki sam w rocznikach 03-05 wg. katalogu Hondy, a wewnętrzny taki sam w 03-07
pozostałe roczniki mają zupełnie inne numery fabryczne...
ja wiem, że sprzęgło STM z pierwszej generacji CRFy jest takie samo jak do SXV :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Antyhopping STM
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 78 zapytań