Temat: Czapki Supermoto - idziemy w kolor
No to tym razem udało mi się przed zimą (no prawie)
Zmotywowany pytaniami i namowami postanowiłem zrobić drugą edycję czapek tylko dla nas, Supermotowców :)
Edycja jak zwykle limitowana bo wyszło niecałe 120 czapek. Ze względu na małą ilość i różnorodność kolorów musiałem zapłacić nieco więcej za czapki co mam nadzieje że będzie rzutować na zainteresowanie.
W tym roku 3 kolory (żółty, czerwony niebieski)
zielonego niestety Pani nie miała ładnego w ofercie, a pomarańczowego ... hmm żeby nikogo nie urazić :P KTMowcy mają za dużo gadżetów na rynku :P
Czapki, jak większość, są wykonane z Acrylu, ale nie gotuje się w niej głowa jak by się mogło zdawać. Napis nigdy nie zejdzie bo jest wyszyty z czapką. Do czapki jak zwykle dołączam naklejkę Supermoto własnego wzoru jak niespodziankę i dodatek.
Cena za czapkę: 45zł + listonosz (10zł poczta polska, gabaryt B, list polecony, priorytetowy, podrożało :/ )
Odbiór osobisty możliwy będzie w Olek Motocykle Warszawa Al. Jerozolimskie 225 w godz: 10-18 gdyż obecnie tam pracuję.
Jeżeli powstanie jakaś lista będzie mi prościej nie zrobić pomyłki, na PW będe wysyłać informacje o numerze konta.
Przykład: niwy - 2 szt czerwona i niebieska
Pozdrawiam