Odp: sprzedam swoja drz y
Śniegu to ile mówisz za fabryczny wydech do Drz?
Za stówkę + przesyłke mogę oddać.
Tylko to jest wydech od wersji Y z 2000 roku, nie wiem jak to się ma do wersji SM ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam swoja drz y
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Śniegu to ile mówisz za fabryczny wydech do Drz?
Za stówkę + przesyłke mogę oddać.
Tylko to jest wydech od wersji Y z 2000 roku, nie wiem jak to się ma do wersji SM ;)
NAwet nie wiem gdzie to sprawdzić.
up up up
cały czas aktualne
kupisz wyczyna i będzie płacz :D
nie wyczyna , upatrzylem ktm 660 2007 r :p
czekam do konca miesiaca , jak sie nie sprzeda to remontuje drezyne
Domin miał 660 smc. Tak jak mu sie nieźle nia jeździli i chwalil bylo spoko.
Pewnego razu dalej mu sie karnac na mojej klockowatej SXVce.
Zsiadl z Bananem na gębie, mówiąc " Co za kot, moja 660 w ogóle nie skręca. W porównaniu z Apka".
Tego samego dnia zaczal rozglądać sie za wyczynowa 450, ktota docelowo kupol i 660 sprzedal.
Apka w moim odczuciu jest klockowate i malo poręczna - na pewno na DRz Y czulem sie lepiej i jakos poreczniej.
Oczywiscie 660 ma tez wiele zalet, ale generalnie polecam sie karnac i porównać, bo "moc to nie wszystko :)"
na pewno wezme to pod uwage :) tak czy inaczej czekam do konca miesiaca , jak nie bedzie chetnego to zostawiam drz i robie generalke silnika i zawieszenia . zaloze jakis temat na forum o niej, bo poki co jak wpisze sie w google drz y to wyskakuje temat kolegi z forum z filmem z zawodow :ddd
up up up !
up up up tylko dziś promocja 8300 zł zabierajcie !
Zrób porządne zdjęcia a nie z 3-4 metrów to może się ruszy :)
Domin miał 660 smc. Tak jak mu sie nieźle nia jeździli i chwalil bylo spoko.
Pewnego razu dalej mu sie karnac na mojej klockowatej SXVce.
Zsiadl z Bananem na gębie, mówiąc " Co za kot, moja 660 w ogóle nie skręca. W porównaniu z Apka".Tego samego dnia zaczal rozglądać sie za wyczynowa 450, ktota docelowo kupol i 660 sprzedal.
Eee no nie do końca tak, skrecala lepiej ale nie dlatego sprzedałem 660 :)
Chcialem cos ze spokojniejsza reakcja na gaz :) 660 to duzy garnek i ma gwaltowna reakcje czy to na odjecie gazu czy na dodanie - co w terenie wymaga delikatnego obchodzenia się z gazem.
Ta druga, cała czarna, bardzo ładna :)
[url]https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-suzuki-drz-y-sm-CID5-IDph29T.html[/url]
Hahahahahha :dddddd
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam swoja drz y
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 71 zapytań