1

Temat: sprzedam swoja drz y

wszyscy ja znaja wiec nie bede sie rozpisywal , sezon przejechala bez awarii .  nie ukrywam ze trzeba pilnowac stanu oleju przydal by sie remont . bierze miarke na okolo 120 km . cena 9000 tyle ile za nia zaplacilem , cos zjedziemy jak bedzie ktos naprawde zainteresowany .

drz y/sm 434

2

Odp: sprzedam swoja drz y

[url]https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-suzuki-drz-y-sm-CID5-IDph29T.html[/url]

drz y/sm 434

3

Kupiłeś ją we wrocku ?

Romet Crs 125/200 > Suzuki Drz 400sm K6 > KTM SMC-R 690 14r

4

tak

drz y/sm 434

5

Cały sezon przelatała bez remontu :D ? Byłem nią zainteresowany pod koniec 2016r i podobno już wtedy wymagała remontu :p

Romet Crs 125/200 > Suzuki Drz 400sm K6 > KTM SMC-R 690 14r

6

powiem Ci tak , oleju pilnowałem , zrobiłem około 8 tys km nie zawiodła , olej zmieniałem na ustawieniu zaworów i gaźnika byłem . Jest moc  ;)

drz y/sm 434

7

Konkretny opis i oferta, to byla tez moja maszyna, i powem szczerze ze jezeli ktos szuka bezawarynego moto to brac tą drezyne zrobic se remont i latac nią do konca zycia. Zanim ją kupilem bylem slabo nastawiony do drezyn, ale ta to bardzo przyjemny motór, jest lekka i nawet mocna, twierdze tak mimo ze przesiadlem sie na nią z 525.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

8

lisuuu13 napisał/a:

Cały sezon przelatała bez remontu :D ? Byłem nią zainteresowany pod koniec 2016r i podobno już wtedy wymagała remontu :p

... ja ją miałem od 2014 i w sumie nic w niej nie robiłem, Raku potem chyba też nie :)

Jak coś, to za flaszke mogę oddać oryginalny wydech do niej :P

http://snieg.org/wydech.jpg

#21, śnieg

9

śnigu ten dominator zawsze tak dawał po uszach  ? :p   bo mysle czy nowej waty tam nie wsadzić :P

drz y/sm 434

10

ten tłumik dominatora jest zwyczajnie za mały, żeby dobrze wytłumić. Pomijam już fakt, że średnica też sporo za duża jak na 400cc i  50 koni.

Zatem tak - będzie walił po uszach, jak zmienisz watę to będzie walił po uszach trochę mniej :P

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

11

p4lma napisał/a:

śnigu ten dominator zawsze tak dawał po uszach  ? :p   bo mysle czy nowej waty tam nie wsadzić :P

Tak, połowa osiedla mnie nienawidziła przez ten wydech, a jak odpalałem w garażu podziemnym to się alarmy włączały w furach. :P

#21, śnieg

12

no to ja mam to samo :p sasiedzi mnie znienawidzili :p  a jak przejezdzam przez jakikolwiek parking to tylko slysze jak sie alarmy wlaczaja :p

drz y/sm 434

13

Kiedyś ktoś w jakimś ogłoszeniu napisał, że wydech taki głośny, że aż ptaki z drzew spadają. Przetestujcie gdzieś na wsi :)

WR250X -> Husaria 701

14

ptaki, ptakami jak jeździłem po mieście i przy przejsciu dla pieszych  przygazowałem to jedna dziewczyna nie wiedziała czy ma sie kłaść czy spierdalac  :P

drz y/sm 434

15

Śniegu to ile mówisz za fabryczny wydech do Drz?

Drz 400/xr50