Temat: KTM 625 SMC Tabliczka znamionowa
Witam niedawno zakupiłem KTM'a 652 smc z 2004 roku przy przeglądzie diagnosta domagał się tabliczki znamionowej ktoś wie czy w tym modelu ona w ogóle jest a jeżeli tak to gdzie się znajduje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 625 SMC Tabliczka znamionowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam niedawno zakupiłem KTM'a 652 smc z 2004 roku przy przeglądzie diagnosta domagał się tabliczki znamionowej ktoś wie czy w tym modelu ona w ogóle jest a jeżeli tak to gdzie się znajduje?
Na główce ramy po prawej stronie.
Własnie tam jej szukałem i nie ma, można ją zamówić gdzieś u dealera KTM'a czy coś?
Edit:
Zdecydowałem się ze wydrukuje sb taką naklejkę mógłby ktoś podesłać zdjęcie swojej najlepiej też z SMC 625?
Podziwiam, że kupiłeś motocykl bez tabliczki.
Zdjęcia są w google, wpisz w wyszukiwarce i wybierz obrazki.
Dwa moje poprzednie motocykle też nie miały i co? Raz przy kontroli policja nawet numerów nie sprawdzała... Na przeglądach też problemów nie miałem.
Takie nalepki na forum LC4 kiedyś jedna osoba robiła, masz wzrór
[url]https://imgur.com/a/pKnYu[/url]
Jest jeszcze inna opcja - jedziesz na przegląd, dostajesz kwit że tabliczki brakuje i lecisz z tym do wydziału komunikacji. Oni Ci załatwiają zamiennik. Szarpnie Cię to z 4-5 dych. Albo po prostu drukujesz według wzoru, jak masz zdjęcie całej tabliczki z innego motocykla to ogarnięty grafik Ci to zrekonstruuje bez problemu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 625 SMC Tabliczka znamionowa
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 81 zapytań