1 Ostatnio edytowany przez Rafał. (2017-09-24 12:57:43)

Temat: Yamaha wr 450 Supermoto A2

Witam, mam na sprzedaz moj prywatny motocykl jakim jest yamaha wr 450 w specyfikacji supermoto. Ma bardzo duzy potencjal , jest zrywny i szybki a dodatkowo ma niesamowite brzmienie, na ulicy nie da sie przejechac niezauwazonym. Dodatkowym atutem jest to ze zarejestrowany jest na A2. W moich rekach od 3 lat, przez ten czas nigdy mnie nie zawiodla , wszystko robilem na czas i nigdy nie oszczedzalem na czesciach. Motocykl sprzedaje z powodu braku czasu na jazde,w tym sezonie wyjechalem zaledwie kilka razy. Szkoda mi go sprzedawac jednak nie chce zeby stal w garazu i sie kurzyl, niech komus innemu da tyle frajdy i emocji co mnie.Jest naprawde zadbany o czym swiadczy niski przebieg, bo zaledwie niecale 10 tys. Filtr powietrza czyszczony i nasaczany co kilka wyjazdow , lancuch rowniez czyszczony i smarowany dosyc czesto. Silnik zalany olejem Motul 300V .Z rzeczy ktore byly robione w ostatnim czasie :
-zawieszenie przod( wymiana uszczelniaczy +olej)
-klocki przod + plyn hamulcowy
-kompletny naped( lancuch + zebatki)
-ledowa lampa tyl z kierunkami
-felgi pomalowane na zloto
Na dzien dzisiejszy bez zadnego wkladu finansowego. Przeglad i ubezbieczenie wazne.Zapraszam na jazde probna, na wszelkie pytania odpowiem telefonicznie 602-107-251 zainteresowanym zdjecia przesle na email .
Pozdrawiam
Rafał

2

Odp: Yamaha wr 450 Supermoto A2

Rocznik, cena?

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee

3

2006, 13tys do negocjacji

4