Odp: [S] Husaberg FS570
Adammada, dzwoń i pokaż co za 10tkę masz
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FS570
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Adammada, dzwoń i pokaż co za 10tkę masz
Daje,daje... nie rozumiem takich ludzi, co zamiast zadzwonić to piszą zbędne posty
Napisalem,bo aktualnie nie mam czasu dzwonic. Sprawdzam reakcje na moja propozycje jak bedzie jakies zainteresowanie bede dwonil lub pisal juz bezposrednio.
za 15 to ja swojego chciałem pogonić i dobrze że nie sprzedałem, nie było chętnych raczej też.
Daje,daje... nie rozumiem takich ludzi, co zamiast zadzwonić to piszą zbędne posty
A co tu jest do rozumienia? Są różne metody komunikacji, ja najbardziej lubię te bez zbędnego pierdolenia. Jak kupowałem moto, to pierwszym telefonem była informacja, że właśnie wyjeżdżam z domu.
TO zadzwon do Kurczaka i powiedz ze wyjezdzasz.
I pojdz jak dzik w zoledzie :D
A po co jeśli na razie jesteśmy na etapie ''negocjacji''?
Nie jesteśmy na żadnym etapie Dziku ^^
Nie jesteśmy na żadnym etapie Dziku ^^
Ha ha ha. Czyli po Polsku: dużo ryku, mało mocy.
Nie rozumiem, przecież kurczak nie przystał na ofertę, więc czekam/zbieram dalej. Proste.
W sumie za SMC / SMCR też mógł bym się zamienić, możliwa dopłata w obie strony.
no takiej zamiany to nie rozumiem :P
Podbije w sumie, linka też odświeżę: [url]https://www.olx.pl/oferta/husaberg-fs570-prywatnie-igla-120h-od-nowosci-nie-exc-fe-fs-525-690-CID5-IDn4kuG.html[/url]
Jak ktoś konkretny z forum to jeszcze rabat z ceny OLX dam.
ile kw w dok ?
8,4 kW
Do zamknięcia.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FS570
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 76 zapytań