Odp: [S] DR-Z 400 Na tor
a skąd te 45 koni??
To zasługa mojej żółtej wkrętarki :D
cross ta number płata łyka leszczy jak marzenie :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] DR-Z 400 Na tor
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a skąd te 45 koni??
To zasługa mojej żółtej wkrętarki :D
cross ta number płata łyka leszczy jak marzenie :P
Witam, Szanowni Panowie temat warty pierdolennnina moto godne polecenia, do jazy a nie do różańca,...***
***Reszta treści już wybitnie nie nadaje sie do publikacji.
Uprasza się kolege o zaniechanie odpalania supermoto.pl po środkacch odurzających.
Crazy
Amen :)
***Reszta treści już wybitnie nie nadaje sie do publikacji.
Uprasza się kolegę o zaniechanie odpalania supermoto.pl po środkacch odurzających.
Crazy
putana cenzuro się znalazł, a niedługo to wejście tylko za przeskanowaniem wydruku trzeźwości i badań krwi, ja tak kolego mam na trzeźwo i h.....j.
No to lipa , gdybym miał gdzies tor blisko to chętnie bym wymienił Dr na coś bez homologacji , ale naazie nie ma możliwosci technicznych :P
Wracaj do zdrowia .PS trzeba załozyć jakiś stowarzyszenie zjeba*ych kolan , sam mam prawe od 3 lat nie stabilne:P
to ja sie podłączam. Własnie sobie przedwczoraj skręciłem kolano lewe. a oba mam niestabilne jak to ładnie nazwałeś od 2006 gdzie mnie przepionowało z gumy na stojąco na XT 600 E :/
przyjmujecie tez zjeb*ane barki? W sumie kolano tez mnie boli :)
No pewnie
Spier*alamy z tego forum i zakładamy swoje [url=http://www.SuperKolana]www.SuperKolana[/url]&Barki.pl
:D
Panowie to nie przychodnia ortopedyczna ja tu moto próbuje ożenić :P
Nowa aukcja ! nowy image :P
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1174140377[/url]
up . :cool:
Cześć, za 4 000 wezmę
ja bd krecic kolejna czesc obego to może sie odezwą :P
Cześć, za 4 000 wezmę
za cztery niedał bym ci się naniej nawet kulnąć :P
a tak pozatym pierwszy oglądający i sprzęt poszedł nawet bez negocjacji ceny hehe :cool:
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] DR-Z 400 Na tor
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 82 zapytań