1

Temat: Sprzedam Ktm 690 smc

Do sprzedania Ktm 690 smc supermoto z 2008 roku,motocykl sprowadzony z A
nglii.Ubezpieczenie i przegląd ważne do 30.11.2017 przebieg 12900 ,2 kluczyki,bezwypadkowy sprawdzony pod względem technicznym w salonie ktm'a w Polsce.Moto ma zmienioną mapę zapłonu oraz zrobiony seting zawieszenia przez Race Pace Suspension Technology.uk.
Dodatki:
· kierownice Easton
· gripy Odi
· zębatki Talon
· pomarańczowy łańcuch
· pomarańczowe klamki
· crash pady R&g
· tytanowy wydech Fmf 4.1
Przed sezonem wymienione zostały wszystkie filtry z oem Ktm,olej Putoline 10w60 nano tech,olej hydraulicznego sprzęgła Magura Royal Blood,płyn chodzący Putoline ice cooler i płyn hamulcowy Trw.
Motocykl jest doinwestowany,świetnie utrzymany jego stan techniczny oceniam na b.dobry nie wymaga żadnych nakładów finansowych!!! Możliwość jazdy testowej po zastawieniu pełnej kwoty z ogłoszenia. Cena 20700 tel 518425440

Ktm 640 lc4, Husqvarna 610 ie sm, Ktm 690 smc, Ktm 690 smc, Ktm 690 smc

2

Odp: Sprzedam Ktm 690 smc

W pytkę, łańcuch jako dodatek :) EKSTRA Niedługo będą koła wyszczególniać jako dodatki :D

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

3

To zapewne o tym mowa...
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-690-smc-nie-honda-husqvarna-kawasaki-suzuki-yamaha-CID5-IDoqjvy.html#b97aaaebd6[/url]

4

Te wszystkie mody i dodatki dają do myślenia co tu się działo, że ktoś z ori, zrobił zbieraninę niepotrzebnych dodatków rożnej maści :P
Nowych w giełdzie tolerujemy?

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

5

ten setting zawieszenia chyba mozna sobie wsadzić w.. z tak napiętym łancuchem ;)

6

trochę niefajnie się nie przywitać tylko rejestrować się po to, żeby forum posłużyło za portal do sprzedaży :D A pytając co do sprzętu w 2008 roczniku czasami nie powinien być inny licznik? Bo wydaję mi się, że takie były od 2010 roku, a ten jest 2008, to też wątpie że przebieg prawdziwy, bo mało która osoba raczej będzie chciała dać "oryginalny". jeżeli się mylę, to przepraszam i proszę o poprawę ( bo z tego co wiem też akcja serwisowa przez KTMa nie była prowadzona co do wymian liczników? :D jedna osoba mi tak napisała :) )

KTM 690 SMC

7

Mam ten sam model z tego samego rocznika i faktycznie zegary są inne. Do tego u mnie nalatane ~50 tys. Ale jak widać można trafić okazję  ;)

8

1qazse4 napisał/a:

ten setting zawieszenia chyba mozna sobie wsadzić w.. z tak napiętym łancuchem ;)

Ty szpenio od zawiasów a ciśnienie w oponach jest dobre?? I weź sobie wsadź coś w .. to lepiej się poczujesz i może przestaniesz bredzić .

9

The Box napisał/a:

Mam ten sam model z tego samego rocznika i faktycznie zegary są inne. Do tego u mnie nalatane ~50 tys. Ale jak widać można trafić okazję  ;)

Witam The Box cieszy mnie fakt że  Twoje moto ma nalatane 50k i wszystko jest z nim cacy jak mawiają "Jak dbasz tak masz " pozdrawiam kolege.

10

velkurczak napisał/a:

Te wszystkie mody i dodatki dają do myślenia co tu się działo, że ktoś z ori, zrobił zbieraninę niepotrzebnych dodatków rożnej maści :P
Nowych w giełdzie tolerujemy?

Pisząc takie farmazony wnioskuje że coś się dzieje ale z twoją banią cebulaku :) a maści to użyj na ból d...y.Tak nowych tolerują w giełdzie.

11

Idę po popcorn. Po co to docinanie od samego początku?

WR250X -> Husaria 701

12

jak tu idzie taki offtop to ja tylko dodam od siebie, że wolałbym dorzucić te 8k i dostać wr250x nówkę sztukę w pudełku. ;) ale podobno z moto jak z wódą - poniżej pół litra nie ma co kupować ;)))

yamaha 29 koni
husq więcej koni

13

wam naprawdę podobają się te obskqrwiałe ktm'y ??