Temat: [K] Odmę do Berga 650 05'
Jak w temacie, nie może byc jakaś sparciała no i oczywiście w dobrej monecie. Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Odmę do Berga 650 05'
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, nie może byc jakaś sparciała no i oczywiście w dobrej monecie. Pozdro
Gdzie pękła? Jeśli pod obejmą ( tak jak mi) to jest trochę miejsca do skrócenia.
Dokładnie w tym miejscu co piszesz na najdalszym króćcu. Skróciłem ją ale jest mocno napięta i znając życie długo to nie wytrzyma dlatego wole mieć na zapasie, a jeszcze nie zrobiłem testu bo nie mam butów ze sobą, a w adidasach to pierd.ole nawet nie podchodzę kopać;))
Daj fote tego elementu może od mojego berga jest taka sama :)
Ja kopie crf w klapkach - adiki to już oręż wojenny do naszych piździków.
Daj fote tego elementu może od mojego berga jest taka sama :)
Zdjecia nie mam ale to jest ta guma która wychodzi z pod ramy i łączy sie z pokrywą zaworów od strony rozrządu.
Ja kopie crf w klapkach - adiki to już oręż wojenny do naszych piździków.
Nie wiesz co mówisz:) Przyjeżdżaj z tymi klapkami i jezeli odpalisz go 10x to jest twój.
Berga nie chce ani za friko z aktualną świadomością:P
Ale gwarantuje że jak jest sprawny i odpowiednio zestrojony to bym z klapka odpalił bez problemu.
Btw. jeśli chcesz filmik to gdzieś mam jak z klapka odpalam crf od kopa bez wiekszych ceregiel x10-15 czy 20 bez problemu.
[url]http://sklephusqvarna.motoholicy.pl/husqvarna/diagrams/show/821/11780/fs-650e6--05-2005-eu-2503e4-,breather-system[/url] odma do twojego modelu
[url]http://sklephusqvarna.motoholicy.pl/husqvarna/diagrams/show/821/11780/fs-650e6--05-2005-eu-2503e4-,breather-system[/url] odma do twojego modelu
Po wolnym atakuje, ciekawe jak z dostępnością bedzie.
Berga nie chce ani za friko z aktualną świadomością:P
Ale gwarantuje że jak jest sprawny i odpowiednio zestrojony to bym z klapka odpalił bez problemu.
Btw. jeśli chcesz filmik to gdzieś mam jak z klapka odpalam crf od kopa bez wiekszych ceregiel x10-15 czy 20 bez problemu.
Mozna i ręka jak ktos parę ma ale nie zawsze ten sprzęt ma ochotę i odpowiada fest. Jest sprawny i wystrojony, pali z buta bez większych problemów, czasami nawet z guzika jak zdąży aku podładować. I jezeli masz ochotę swojego odpalać z klapka i jestes kozak to odpalaj, ja nie mam nic przeciwko mozesz nawet robić to klejnotami rodzinnymi i tez super.
mozesz nawet robić to klejnotami rodzinnymi i tez super.
Wieczorkiem na rozgrzewkę trzeba spróbować.
Po wolnym atakuje, ciekawe jak z dostępnością bedzie.
Z dostępnością nie jest tak źle, jak jest podana cena, a nie opcja sprawdź cenę to na 90%
ta część jest dostępna, raz trafiłem na coś co miało cenę a nie było dostępne,
były to szpilki osłon chlodnicy, jak mi późnej miła pani powiedziała "tego nie ma i nie będzie",
choć na + trzeba zaliczyć to, że oferowali, dorobienie tej części
W razie co Auner też powinien to mieć na miejscu. Zamówienie możesz złożyć przez maila lub nawet przez telefon, w następny dzień paczka jest u Ciebie.
Polecam kupić nowy.
Dzieki za odzew, bedzie jednak Auner grany bo co dzień to nowe graty potrzebne i zbiorcze musimy zrobić. Trzy se Bergi wyjechały i się wszystkie roz.jebały:))
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Odmę do Berga 650 05'
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 78 zapytań