Odp: [S] Husaberg FS570
dobra 11 mogę dać ;)
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FS570
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dobra 11 mogę dać ;)
15 koła i biere bez oglądania.
to ja dam 15500 :)
Za 15 to sobie możecie kupic ale w wer. enduro co najwyżej do remontu:))
To zależy jak bardzo ktoś chce kupić / sprzedać. Od kiedy to kasa wydana na serwis podwyższa wartość pojazdu? Dam ci taki prosty przykład. Kupiłem moto 1-2 tysie poniżej rynkowej średniej. wsadziłem 5. myślisz że ktokolwiek mi zwróci te 5 przy odsprzedaży?
Co ma piernik do wiatraka? Tutaj kupujesz moto do jazdy, a nie Ready To Remont. To chyba ma znaczenie dla kupującego?
Zgadza się. Natomiast stwierdzenie że za 15 to sobie można kupić enduro do remontu nie trzyma się kupy
Łomatko, velkurczak sprzedaje moto niesprzedawalne w Polsce, ceny nie obniży bo ma na to wyrąbane, najwyżej powie ukochanej - ''Paczaj, prawie darmo, a te cebulaki nie bioro, trudno, musi zostać''.
Obecnie stwierdzenie "ready to race/terror" straciło na wiarygodności :D potrzeba jakieś lepsze hasło żeby go sprzedać
Zgadza się. Natomiast stwierdzenie że za 15 to sobie można kupić enduro do remontu nie trzyma się kupy
Źle sie wyraziłem, chodziło mi o przeróbkę.
A hasła sprzedażowego myśle ze nie potrzeba w przypadku 570 jezeli ktoś takowego bedzie szukał to pojedzie z kasą i kupi kwestia czasu, a moto topowe. Remonty jak przy wszystkim innym a klęknąć może taki szpej w każdym momencie tez jak każdy inny. Pozdro i szybkiej sprzedaży życzę:)
Dobra, bez zbędnego pierdolenia, jak ktoś się czai z normalnymi propozycjami finansowymi to walić. Póki co wszyscy pierdolą że nic nie opuszczę bo mi nie zależy, ale propozycji żadnej z forum nie usłyszałem. Tylko telefony typu, jak się tym jeździ i czy naprawę wstaje z każdego biegu na gumę :D
W rozliczeniu mogę przyjąć jakiegoś nakeda, stunta, lub sporta R4.
Póki co wszyscy pierdolą że nic nie opuszczę bo mi nie zależy
Nosz kurna, a co to jest:
Zdjęcia jutro, może po jutrze, albo jak m się zachce
Masz rację, jak się nie sprzeda płakać nie będę :D
Dalej
propozycji żadnej z forum nie usłyszałem
No przecież dawałem 15-staka :), no dobra, daję 17k, ale za 2 tygodnie, może do tego czasu opuścisz :D
[url]https://www.olx.pl/oferta/husaberg-fs570-prywatnie-igla-120h-od-nowosci-nie-exc-fe-fs-525-690-CID5-IDn4kuG.html#00582da57f[/url]
Proszę bardzo, zdjęcia jeśli ich jeszcze nie widziałeś, jak ktoś poda email smsem, wyślę więcej, bo te z olx są przeciętnej jakości.
Jak już dajesz 17k, to idziesz w dobrym kierunku. Jak byś miał jeszcze siłę negocjować chociaż przez telefon cenę, to było by już nieźle.
18 i lece po to :)
Ewentualnie mam w rozliczenie zx10r 2007 tylko ze pare plastikow do malowania lub z750 zony ale to bym musial przedyskutowac jeszcze, 2011r niecale 10tys przebiegu od nowosci w rodzinie serwisowany itd.
Daje,daje... nie rozumiem takich ludzi, co zamiast zadzwonić to piszą zbędne posty
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FS570
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 72 zapytań