Odp: Sprzedam te 610 do remontu
Aż mi się remonty mojej 610 też z 2000r przypomniały, ale ja tam kurew nasłałem , a kasy poszło co nie miara, ale jak jeździla to lepszy dzik niz 520.
Poka foty.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam te 610 do remontu
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Aż mi się remonty mojej 610 też z 2000r przypomniały, ale ja tam kurew nasłałem , a kasy poszło co nie miara, ale jak jeździla to lepszy dzik niz 520.
Poka foty.
Heh aby ściągnąć głowice trzeba rozpiąć łańcuch:) trzeba jakąś rozkuwarkę czy da radę jakimś domowym sposobem, na silniku nie bardzo pasuje wybijać jak w rowerze:)
Heh aby ściągnąć głowice trzeba rozpiąć łańcuch:) trzeba jakąś rozkuwarkę czy da radę jakimś domowym sposobem, na silniku nie bardzo pasuje wybijać jak w rowerze:)
Dawaj szlifierką ;)
Heh aby ściągnąć głowice trzeba rozpiąć łańcuch:)
Amator:P
Tulejke od wody w cylindrze się wyciaga i łańcuch rozrzadu wychodzi w całości.
W cylinderze czy głowicy, ale mi tłok się zatrzymał w cylinderze to nie wyciągnę tak sobie, trzeba najpierw głowice.
Ta, tulejke w głowicy nie cylindrze. Weź podeślij foty tej huski.
Dobra już zdemontowany cylinder jest. Jest chu... moto chyba tylko na części choć zapowiadało się lepiej. Zawór wydechowy się urwał.
Właśnie o tym mówiłem:) Nie łam się i może spróbuj sobie to poskładać, każdy musi przejść przez takiego truposza.
Jeszcze napiszcie mi z czego ewentualnie podchodzą części tam BYŁ cylek ten starszy na 101mm wysokości. A korba może mieć luz na boki bo góra dół to wiadoma sprawa że nie. Kur... tam był remont właśnie na tulei, widać było po kosztach.
Kur... tam był remont właśnie na tulei, widać było po kosztach.
Ktoś kiedyś pięknie napisał - ''Tak starych Husqvarn się nie kupuje''
Takie rzeczy mogą się zdarzyć w każdym moto szczególnie cross, ja tego nie będę robić bo i tak mam w planach kupować jakąś crf, wr 250, huski jest zbyt brutalna na techniczną jazdę, to jak ktoś powiedział kiedyś 'leśny ścigacz' jak ktoś chce to mogę sprzedać najlepiej w całości jak zostało czyli bez góry silnika za 2tys, same koła Excel to duży procent tych 2tys, a jest też kilka cennych rzeczy jak zapłon sprawny, wałek kopniaka ciężko dostępny itp.
Ile chcesz za kola ?
Póki co chcę w całości, nawet nie chcę mi się bawić w rozkręcenie na części, jak nie będzie chętnego to sprzedam
Zrób w końcu te zdjęcia. 3 raz pisze o foty. Chcesz sprzedać to pokaż jak to wygląda.
Daj foty mam blisko
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam te 610 do remontu
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 71 zapytań