Odp: WOŚP - może ktoś chce pomóc, a przy okazji mieć trochę funu
Chyba chciałeś napisać w żeby się zaopatrzył w kilka par majtek a nie t-shirtów:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » WOŚP - może ktoś chce pomóc, a przy okazji mieć trochę funu
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba chciałeś napisać w żeby się zaopatrzył w kilka par majtek a nie t-shirtów:)
Dajcie znać kiedy i gdzie to też wbije posłuchać o wrażeniach ;)
Bartosz - zesrać to się chyba nie zesra ze strachu, skoro cały Wał Miedzyszyński na gumie leci :P
T-shirty - bo Apka jest dzika i jazda na niej jest dość męcząca - będzie ciepło, to warto mieć coś na przebranie :)
Przypomnij mi hermesku - czego Ty tam szukales na dnie silnika w swojej drzcie ;-) ?
Jeszcze więcej mocy tam szukałem.
P.S. i znalazłem i na górze i na dole....
Wczoraj Bartosz (SUPERMOTO) wyciskał poty z Aprilii. Cisnął, aż miło było popatrzeć.
Najbardziej podobała mi się walka z Fazerem 600. Jeszcze kilka kółek, trochę wyższe kręcenie silnika i pacjent zostałby zjedzony.
Fotka niestety z kroplą wody, ale co trzeba to widać :) oraz krótki filmik z bazy.
PS Apka nie wybuchła i ma się dobrze.
[url]https://youtu.be/bSUvAr-F9e8[/url]
Było super, jeszcze mam zakwasy :D
Mało kto mnie wyprzedził Mały i jakiś jeszcze 2 typów.
To jest do nadrobienia jeszcze kilka takich spotkań + dobranie odpowiedniej mapy i będzie dobrze :)
No właśnie jest pewien problem bo spodobało mi się takie latanie, żeby tak przynajmniej raz na miesiąc się spotykać.
Wcześniej myślałem, że ta godzina to sporo, przecież na torze, to dla niewprawionego drivera mocny wycisk.
Byłem w błędzie
To kiedy następny raz?
Piątek Słomczyn jak nie będzie padać ;)
Levisik bez gatków był że taka cenzura?:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » WOŚP - może ktoś chce pomóc, a przy okazji mieć trochę funu
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 76 zapytań