Temat: Ktm 525 exc 2003
Witam, bede sprzedawal ktm zony. Silnik 36godzin temu mial wymieniana korbe z lozyskami u Plebana pod poznaniem,reszta byla w porzadku. Poprzedni wlasciciel twierdzil,ze wymienil tlok i zawory 50godzin wczesniej. Ponadto wymienilem jeszcze lozyska wahacza,gorny i dolny pds,tylny i przedni zawias byl w servisie(nabity tyl,przod olej i uszczelniacze i jakies pierdoly) plus pelno pierdol. Motocykl jest z 2002 modelowo 2003,silnik 2005 exc razem z zaplonem. Moznaby sie zajac elektryka poniewaz wisza rozne kable nie wiem od czego. Licznik od 2005 trzyma sie na jedna srobke z dwoch i nie podswietla sie(od niego takze wisza niepodlaczone kable. Moto pali, jezdzi. Przedni zawias jest dwukomorowy od 530exc choc glowy nie dam sobie za to urwac,poniewaz wybita data na nim to rok 2006. Wahacz,subframe,bak i plastiki tez sa z modelu 2005. Moto posiada kierownice renthal fatbar,zacisk beringer z husaberga(w miejscu ori gwintu mocujacego jest helicoil) pompa beringer bro12,tarcza braking z katalogu pp,kola sm behr. Motocykl jest w holandi na holenderskich tablicach za miesiac jade na urlop do Poznania i gdyby Ktos byl zainteresowany moge go ze soba wziasc. Cena jaka mnie interere to 14 tysi,nie wiem czy to duzo czy malo wiec rozwaze kazda propozycje.