Temat: Kupie nakładki na szprychy
Kupie czarne nakładki na szprychy w dobrej monecie na oba koła 17'. Kontakt w temacie albo pw.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie nakładki na szprychy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie czarne nakładki na szprychy w dobrej monecie na oba koła 17'. Kontakt w temacie albo pw.
zamów sobie z chin- 25zł z przesyłką wychodzę.
ja mam czarne ale trzeba by było doliczyć wysyłkę kurierem... jakieś 17zł
Jeszcze taniej jak kupisz sobie termokurczki o stosunku kurczliwości 4:1, wystarczy samemu ponacinać i gotowe. Całkowity koszt max 15 zł
Możecie mi podać powód zakładania tego na szprychy?
Możecie mi podać powód zakładania tego na szprychy?
+10 do szybkości ?? xD
Aaaaa, to muszę kupić jakieś oczojebne!
Najprostszy sposób ukrycia przyrdzewiałych szprych. Zamówił bym sobie z chin ale czas oczekiwania z 6tyg. Termokurczki to ten sam materiał co nakładki? Nigdy nie miałem tego w rękach.
Termokurczki są dużo miększe.
Do mnie szło znacznie krócej- koło 3 tygodni.
Wujek gogle załatwił szybszą dostawe.
[url]http://www.jackmotors.pl/old-timer/nakladki-na-szprychy-mx-spoke-replika-czarne-72-szt-kpl[/url]
Ja na paczek z Chin czekałem teraz dokładnie 12 dni. Zamówiłem 10 czerwca o 22:00 a przesyłkę miałem już w domu 22 czerwca.
Chyba Chińczycy ruszyli dupe z tymi wysyłkami bo kiedyś czekałem ponad miesiąc :D
Ja na paczek z Chin czekałem teraz dokładnie 12 dni. Zamówiłem 10 czerwca o 22:00 a przesyłkę miałem już w domu 22 czerwca.
Chyba Chińczycy ruszyli dupe z tymi wysyłkami bo kiedyś czekałem ponad miesiąc :D
Do mnie szło ze Szwecji :)
gierwi napisał/a:Możecie mi podać powód zakładania tego na szprychy?
+10 do szybkości ?? xD
+ 10 do wytrzymałości :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie nakładki na szprychy
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 77 zapytań