Temat: Poszukuje sprawdzonego mechanika - małopolskie, śląsk.
Witam.
Poszukuję sprawdzonego mechanika do KTM 690 SMC. Województwo małopolskie (śląsk też). Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Poszukuje sprawdzonego mechanika - małopolskie, śląsk.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Poszukuję sprawdzonego mechanika do KTM 690 SMC. Województwo małopolskie (śląsk też). Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam
Z jakiego miasta jesteś i co potrzebujesz?
Motorismo sosnowiec Kukułek 41, mechanik grzesiek - ma tam pełno sprzętów i w cholere roboty, po gadce na moje chłop się zna na rzeczy, oddawałem tam moje byłe LC4 400 i byłem zadowolony. Ogólnie dużo nowszych sprzętów tam stało. Pozdro
Teraz mieszkam w Krk. Ale w sumie dowiozę swój motor gdzieś gdzie będzie trzeba. Chciałbym by ktoś zeknął na moje SMC i w końcu doprowadził do użytku. Coś mu dolega a nie mam czasu sam grzebać przy nim niestety.
Obiło mi się o uszy jeszcze o takich chłopakach - podaje link do fp. Widziałem, że zajmowali się właśnie 690. Może warto napisać
[url]https://www.facebook.com/braapbrothersservice/[/url]
Różnica pomiędzy dwoma, które wymieniłem w odległości, jeżeli byś się zdecydował przyjechać do Sosnowca, to masz jakieś 4-5km.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Poszukuje sprawdzonego mechanika - małopolskie, śląsk.
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 76 zapytań