Temat: kupie Ktm 690 SMC-R
Witam jakby ktoś miał na sprzedaż ladnego i zadbanego SMC-ra.to pisać kumpel szuka do max 30 k a na allegro nic konkretnego. pozd
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupie Ktm 690 SMC-R
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam jakby ktoś miał na sprzedaż ladnego i zadbanego SMC-ra.to pisać kumpel szuka do max 30 k a na allegro nic konkretnego. pozd
Ładnego i zadbanego do 30 k się moim zdaniem wyklucza. Wszyscy którzy maja SMC-Ry w dobrym stanie (salonowe, doinwestowane) dobrze sobie zdają sprawę, że wybór jest pomiędzy kilkoma sztukami nie na sprzedaż, a reszta to coś ściągniętego, najczęściej po jakiejś przygodzie. Oczywiście warto szukać... ale ja swojego w chwili obecnej, z 2016r. z przebiegiem 11 000 km, serwisowany i tak dalej (bez ogranicznika skrętu bo odpadł w Toruniu) może bym sprzedał, ale to tak 38k w górę. Oczywiście to jest moje podejście do tematu, bo jakoś bardzo mi się do sprzedaży nie śpieszy ;)
Chcesz, masz - [url]http://forum.super-moto.pl/topic37664-s-ktm-690-smc-r.html[/url] tylko dozbieraj 2 klocki :)
zonkil , ze znajomym byłem po smcra u uzytkownika gutka z forum kupił go za 21 k lalunia do wgrania były mapy
No i wszystko na temat trzeba jechać i zabierać
Przecież napisałem, że moja cena jest zaporowa bo nie chcę sprzedać...i w sumie racja, że z początków produkcji można coś wyrwać, ale trzeba być szybkim.
Dziś kupiłem Motormanię, co czynię sporadycznie, ale w środku jest test SWM SM 500 R czyli Huski SMR 510. Wiecie ile to kosztuje? Nowe? 26 900 złotych! TM-y zmiata z toru aż chuczy! Jak ktoś jest hardcorem to może to lepszy wybór niż SMC-R?
Nawet jest chyba dealer:
ITAL BIKE SP. Z.O.O
Dealer for Polonia
ul. Pulawska 579
02-885, Warszawa (Pl)
wawrzyniec.jakubowski@italbike.pl
TM-y to raczej może zmieść z toru Husqvarna SM510R Replica, czyli torówka bez homo. Tu masz full na drogę, światła, klakson itp. Już od jakiegoś czasu są w Polsce i były już tematy na forum. Ale za tą cenę bomba, tylko spełnia EURO4, więc ciekawe jak z rejestracją.
Nie wdając się w szczegóły: sam widziałem w internecie jak SWM pod Marc Reiner Schmidtem zdjął z toru TM-a pod Kejmarem.
A jak jest z serwisem, dostępnością części i cenami części w SWM?
Silnik taki sam jak Husqvarna, piasty kół też więc i tarcze pasują. Gierwi - sądząc po zdjęciach SWM Reinera nie jest to fabryczna maszyna, a TM-em możesz wyjechać z salonu na tor bez robienia niczego, SWM - sama obecność 4.25 sugeruje, że nie jest to torówka.
Ale ja tu przedstawiłem SWM jako alternatywę dla SMCR-a, a nie dla wyczynowegp TM-a.
Jak cos to jest ladny smcr do sprzedania 2014, 6 tys przebiegu. Bez zadnego wkladu.na pw jak cos
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupie Ktm 690 SMC-R
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 78 zapytań