Temat: Czy to dobry deal? Suzuki dr-z 400 sm
Cześć!
Czy ten motocykl jest wart ceny 15300 PLN?
[url]http://allegro.pl/item1164587518_suzuki_dr_z_400_sm_drz_dr_z_drz_dr_z_dr_z.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Czy to dobry deal? Suzuki dr-z 400 sm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć!
[url]http://allegro.pl/item1164587518_suzuki_dr_z_400_sm_drz_dr_z_drz_dr_z_dr_z.html[/url]
Tak coś mi się mocno wydaje,że to będzie moto kogoś z forum :)
Tak coś mi się mocno wydaje,że to będzie moto kogoś z forum :)
Poznajesz po aparacie w lewym lusterku czy po dłoni ? :D
o matkoo jaka paskudna naklejka na dekielku filtra oleju , a i zawsze mnie zastanawia co jest pod tymi "karbonami " :P
Poznajesz po aparacie w lewym lusterku czy po dłoni ?
że niby prawiczek sprzedaje? :P
a tego to już nie wiem :lol:
Chodzi właśnie o osłony,była przecież akcja z nimi na forum :)
Chodzi właśnie o osłony,była przecież akcja z nimi na forum :)
Panowie i Panie!
Gdyby ktoś mnie mógł oświecić o so chodzi, to bym był wdzięczny.
O gruby hajs, ktoś nie uiściła haraczu !
Sprzedajesz supermoto najpier płacisz haracz , zeby moto przeszło pozytywnie przez forum sm.pl :lol: haha, nie no żart , zeby CBA sie nie wpakowało :D
Była kiedyś mowa od Drz , ale naprawde nie pamietam czy chodziło o dokładnie tą musisz pogrzebać w forum bo było tyle tego , ze cieżko z pamietać szczególnie jak wszystkie drz są czarna , albo żółte :P
Sa tez czarno-zolte egzemplarze :D
Matko Boska ile pieniędzy ! 15k !
Matko Boska ile pieniędzy ! 15k
Dokładnie za taką kase można mieć i dobra drz i jeszcze good poloneza z przyczepką na podtlenek lpg :P
Chodzi o to, że zakupiłem tego bajka. Byłem tak podjarany akcją, że sprzedałem swoją matkę za 15k i go kupiłem. Oczywiście po fakcie zaczynam trzeźwo myśleć i dopytywać się czy warto było. Przy okazji widzę, że wychodzą jakieś babole odnośnie oklein karbonowych. Szukam na forum i znaleźć nie mogę nic na ich temat.
A zakupem sugerowałem się opinią instruktora L, który powiedział, że gość jest pedantyczny i lubi mieć wszystko tip top w moto. Dodatkowo rocznik jest spoko i fajnie mruczy :)
Czy warto było? Mam nadzieję, że tak. To moje pierwsze moto!
hehe... Do czego ma doprowadzić ta dyskusja? he? ;) A jak ci powiemy że stary przepłaciłeś to co zrobisz... cholera zaintrygowałeś mnie bardzo :D
hehehe, kazdy kto sie zajara to zazwyczaj przepłaca - tak czy wszystko trzeba kupiwac jak jest okazyjnie dobra cena ?
Cześć!
Widać dla Ciebie był :| :) :D :lol:
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Czy to dobry deal? Suzuki dr-z 400 sm
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 78 zapytań