Temat: pomocyyyyy :D
wyrobiły mi sie srubki od przedniej tarczy hamulcowej magura 320 mm teraz pytanko mozna tam wstawic byle jakie sróbki i je przyciac czy musza byc jakies specjalne ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » pomocyyyyy :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wyrobiły mi sie srubki od przedniej tarczy hamulcowej magura 320 mm teraz pytanko mozna tam wstawic byle jakie sróbki i je przyciac czy musza byc jakies specjalne ?
nic poniżej 8.8 bym nie wkładał. Najlepiej jakbyś dorwał 10.9 już w odpowiednim wymiarze.
helicoil bo to raczej nie śrubki tylko
srubki hermes nie sprawdzilem po zakupie a srubki ktos na chama chyba wkretarka dokrecal i pozrywal gwinty jedna mi sie odkrecila w czasie latania i dupa , poodkrecalem je jakos i teraz trzeba cos wkrecic :p
srubki hermes nie sprawdzilem po zakupie a srubki ktos na chama chyba wkretarka dokrecal i pozrywal gwinty jedna mi sie odkrecila w czasie latania i dupa , poodkrecalem je jakos i teraz trzeba cos wkrecic :p
No to masz dwie opcje śrubki lepiej te jak elvis pisze albo na przelot i nakrętki :)
P.S> Sprawdz pw
podepne tutaj , na tarczy przedniej magury 320mm mam luz na nitach czytalem w tematach ale w koncu nie wiem mozna to jakos zregenerowac ?
Ja takie luzy mialem na tarczy motomaster. Mally z forum wyslal ja do producenta i ogarneli za darmo :) Jeszcze koszulke i naklejki dorzucili.
kurna musze poprosic w takim razie mallego skoro ma takie gadane przekonujace moze w magurze tez cos ugra :p sepo pokaz na pw ta swoja drzte
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » pomocyyyyy :D
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 82 zapytań