1 Ostatnio edytowany przez Spidzior (2017-06-27 22:53:05)

Temat: KTM 640 Supermoto

Hej. Jak w temacie i opisie w linku. Supermociak prawie w ogóle przeze mnie nie jeżdżony, stoi i się kurzy w większości - z ceny zszedłem już prawie maksymalnie. Na teraz według mnie praktycznie bez wkładu finansowego - jedynie jedna laga się minimalnie poci i jest delikatny wyciek spod uszczelki na głowicy od strony łańcuszka rozrządu - nie mylić z uszkodzoną głowicą/uszczelką, że pije płyn, albo coś ( mam nową uszczelke, wystarczy wymienić ). Główny powód sprzedaży to brak prawka na motocykle - byłem 2 razy oblałem, miałem kończyć i jakoś nie mam ochoty. Dostałem 3 lata temu 300 i od tamtej pory jeżdżę tylko wokół komina przepalić od czasu do czasu. Także wole sobie kupić jakąś fure, którą będę jeździł bez stresu. Jakby ktoś miał pytania, to pisać. Pozdro

[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-lc4-640-supermoto-CID5-IDm7rEm.html[/url]

https://lh3.googleusercontent.com/0c3L0LEIBaSSoYqAImwwgGJWdiG0FvObC_udN_PfuS32Cr2AIgSuXxpTQhBAHWx2eYHQCh6V4ZYyeQpz5ekud45yAlT7Ox9Mqe2S226VG4N0eW-vpAzwIJdlgXz3QIZeZPhIHa3akjxQbDmLaVNFGNa_tnW9brLoEqW-g_9OfN6nSpuZA1n1lEKvZ-xckqJCl8TiPOtAyPBlYb-HFzHnWGM5yD8eJ2e9aeBUirb8VOyahVlBJoWhEfaH81aHMRa-DxnCPnWj-vyxJhlez1_RUvijRaH8SMHz1vVRQ7FGyAMnnQ5xJ4390o_g9L4oDvsHuuCR3ZkzO2biCCdcTdsIM8RJtqZ0WhQ6bRDFhq2XVFRs0CIcXVQ1nFS-KXVFb0Pa8hToOI-jKVaitimjVGEQxeHpHAEP19f6Whhme5m9gi-KFJXs0DMP69P8-_gzupG3rrGKYrsNCuYqr6DI8CmSQsGStOv9JYAKcBV4CctDgvkjZhc7DZ7olRotSrrUCq7rl4b5v-2X7A0rfMk9sumLjeXhqUrcT5UgQRQYf3li5gBO7tDlkTrhZxAl4Ji1x3OCKe1wSgmOXNYjDQXfs71B20yTPyiknkYzJPKAjb8ZehYBV13TWozo5gFvrDo8FtpKpW9rvFqRtwm-9lXklkSj4QXppT6GoB31jbohGh5oig=w1343-h895-no

KTM 690 SMC

2

Odp: KTM 640 Supermoto

Bierz Ktm-a jedz na jakiś plac poćwiczyć,nie zdane 2 razy to nie koniec świata,później będziesz żałować.
Na czym oblewasz plac czy miasto?

Było MT-09,WR125X,jest MT-07-SP

3

człowieku to najdziwniejszy powod sprzedaży jaki tutaj widziałem :P   sam nie mam prawka zrobie za rok póki co musze pojeździc  :) a 300 pln to nie majatek :)  za punkty  mi juz 2 razy zabierali prawko na b  zdałem i jest ok to nie koniec świata trzeba próbowac i tyle w temacie  :)

drz y/sm 434

4

Ale wy dziwni. Koleś sprzedaje furę bo pewnie jest przed wybuchem to musi wymyśleć powód jakiego jeszcze nie było :D

Freeride 350

5

JacekL napisał/a:

Ale wy dziwni. Koleś sprzedaje furę bo pewnie jest przed wybuchem to musi wymyśleć powód jakiego jeszcze nie było :D

ma to jakis sens :D

drz y/sm 434

6 Ostatnio edytowany przez Spidzior (2017-05-30 22:16:50)

JacekL napisał/a:

Nic nie jest przed wybuchem. Zapraszam na oględziny jak jesteś zainteresowany. Zapierdziela, że aż miło. Nie mam ochoty po prostu robić prawa jazdy. Moto ma 36 kW, a ja mam skończony kurs na A2. Wolę sobie jakiś wózek z 4 kółkami kupić, co w tym dziwnego? Każdy motocykl, który zawsze sprzedawałem, to NIKT nigdy mi nie zadzwonił z jakimiś pretensjami, że coś się stało. Także WYPRASZAM sobie takie komentarze. Nigdy bym nikomu gówna nie wcisnął, bo sam bym nie chciał żeby mnie tak ktoś zrobił. Powód też nie rozumiem z czym jest dziwny. Po prostu napisałem prawdę. Nie wyjeżdżam za granice, nie miałem ciężkiego wypadku i się zraziłem do sprzętu ani też nie idę do wojska :)

ŁukaszG napisał/a:

Bierz Ktm-a jedz na jakiś plac poćwiczyć,nie zdane 2 razy to nie koniec świata,później będziesz żałować.
Na czym oblewasz plac czy miasto?

Plac - raz się nawet porządnie wywaliłem na slalomie szybkim :) Plecy czuć do tej pory. Drugi raz na ósemce. nie czuję się na siłach kończyć teraz tego prawka, a z tego co wiem jak zdawałem teorie w 2014, to mam ją ważną dożywotnio, więc może kiedyś dokończe. A Wy już pretekstu szukacie, że moto przed wybuchem.

KTM 690 SMC

7

up, ważne do końca czerwca jak nikt się nie skusi, to robie opłaty i zostawiam. jutro jadę robić przegląd

KTM 690 SMC

8

up, na razie była tylko jedna osoba oglądać, ale jak powiedziałem, że jazda próbna po okazaniu gotówki, to się zmył. :)

KTM 690 SMC

9

ja sprzedaje 625 i była też tylko jedna osoba a stoi już prawie 1,5 miech . I nic same wiadomości , dzwonienie o pierdoły ,a konkretnego klienta niema :) .

ktm 625 smc

10

No ja to nie wiem co się porobiło. Jak nie chciałem sprzedawać, to dwie osoby chętne były, a teraz sprzedaje i 0 telefonów, piszą o jakieś pierdoły i zamiany na szlifiery.

KTM 690 SMC

11

u mnie sytuacja identyczna . Niby na starej aukcji miałem dużo wiadomości , 30 obserwacji . Zrobiłem nową znowu dużo obserwacji i piszą z ofertami zamian itp , ale konkretnego klienta niema i z telefonami słabo .

ktm 625 smc

12 Ostatnio edytowany przez Spidzior (2017-06-27 22:53:38)

ref, nowe zdjęcia :)

KTM 690 SMC

13

jasio43 napisał/a:

u mnie sytuacja identyczna . Niby na starej aukcji miałem dużo wiadomości , 30 obserwacji . Zrobiłem nową znowu dużo obserwacji i piszą z ofertami zamian itp , ale konkretnego klienta niema i z telefonami słabo .

Moze po prostu kwestia ceny? Troche dziwne sa oferty po 12-13 tysi za 13 letnie 640, 625 lc4. Sprzedalem swojego 660 smc za sporo mniej wczesna wiosna i jestem mega zdziwiony tymi cenami. A fura miala maly przebieg i bdb stan techniczny. Wyglad jak wyglad ;) Wiec moze potencjalni nabywcy tez sa zdumieni ;)))

doomin13

fs450

14

Ja tam jakoś myślę, że zbyt wysokiej ceny nie mam :) Właśnie z tego względu, że motocykl już raczej młodszy nie będzie, to nie dawałem takiej jak niektórzy.

KTM 690 SMC

15

Do zamknięcia.

KTM 690 SMC