Temat: wata do tłumika
Siemaneczko potrzebuje wyciszyć moją kawasaki i tu pytania jaką wate polecacie do wydechu ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wata do tłumika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemaneczko potrzebuje wyciszyć moją kawasaki i tu pytania jaką wate polecacie do wydechu ?
Zarówno w KTMie jak i Hondzie robiłem tak, szedłem do castoramy kupowałem watę stalową obwijałem nią rurę perforowaną (jedna warstwa) i na to zakładałem [url]http://allegro.pl/wata-do-tlumika-wydechu-770c-12mm-wyciszenia-drc-i6807049331.html[/url]
Następnie brałem dratwę, obwijałem tą watę jak szynkę na X takie. I wciskałem. Dratwa to lepszy patent niż taśma, solidniej można ścisnąć całe i też się wypali. Ale czy motocykle były znacznie cichsze - to nie wiem.
Wiem, że nie chodziło Ci o cały proces - ale nie zaszkodzi :)
Robilem taki sam patent jak kolega wyzej natomiast bardzo szybko sie wypala caly wklad i nic nie zostaje :/
To nie wiem Dakota z jakiej ty waty korzystaełś
wata może być najzajebistrza na świecie, jak spaliny lecą ze zbyt ubogiej mieszanki to wypalą wszystko.
To nie wiem Dakota z jakiej ty waty korzystaełś
Może cukrowej?
Z bawelnianej :) a tak serio to z czegos podobnego do czegp wrzucales link. I tak samo wata stalowa ktorej tez po rozkreceniu wydechu juz nie bylo w srodku. Pytanie czy zagladales dwa razy do swojego wydechu ? Bo ja dopiero sie uswiadomilem ze wklad zniknal jak rozebralem ponownie komin
Tak raz rozebrałem bo zgiąłem akrapa i musialem prostować. Było ok
Ok to nie wiem w czym tkwil problem u mnie :/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wata do tłumika
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 78 zapytań