Odp: 4Ride Automobilklub Polski CUP 22.04.2017! Warszawa, Bemowo
Przeniesienie bez szans. Dużo by to kosztował, poza tym znalezienie daty wolnej na plac graniczy z cudem.
i wszystko w temacie. Dzięki Mały.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 4Ride Automobilklub Polski CUP 22.04.2017! Warszawa, Bemowo
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przeniesienie bez szans. Dużo by to kosztował, poza tym znalezienie daty wolnej na plac graniczy z cudem.
i wszystko w temacie. Dzięki Mały.
Nieprawda mally są wolne terminy w grudniu.... ;) dziś sprawdzałem okolice 24 :)
A tak wracając do tematu - aby wjechać na teren trzeba się najpierw zapisać w biurze turnieju i dopełnić wszystkich formalności (także nie jedzcie po szlaban tylko, zatrzymajcie auta, busy przed ogrodzeniem), z buta do Biura, potem można będzie wjechać na padock i tam uwaga i prośba z racji działania w ograniczonej powierzchni przytulamy namioty i siebie do siebie, przyczepki i muszą być odstawione na osobne miejsce wskazane przez nas.
Nieprawda mally są wolne terminy w grudniu.... ;) dziś sprawdzałem okolice 24 :)
A tak wracając do tematu - aby wjechać na teren trzeba się najpierw zapisać w biurze turnieju i dopełnić wszystkich formalności (także nie jedzcie po szlaban tylko, zatrzymajcie auta, busy przed ogrodzeniem), z buta do Biura, potem można będzie wjechać na padock i tam uwaga i prośba z racji działania w ograniczonej powierzchni przytulamy namioty i siebie do siebie, przyczepki i muszę być odstawione na osobne miejsce wskazane przez nas.
A busy też ? :D
No mój samochód miał być moim namiotem i dachem przed deszczem w pitstopie, moto niech moknie ale nie ja.
Busy zostają przy namiotach. Przecież każdy trzyma tam rzeczy potrzebne ( np. Narzedzia). A przyczepka poza przywiezieniem motocykli raczej nie pełni dodatkowej funkcji. Miejsca nie ma zbyt dużo a fajnie jak się wszyscy w jednym miejscu zmieszcza.
A prąd zapewniacie czy tankować agregat?
Panowie - przeczytajcie jeszcze raz - przyczepki lądują w wyznaczonym miejscu.
Maniek lepiej zatankuj...
Być może prąd będzie tzn. Jest taki plan, ale lepiej być przygotowanym na brak prądu ;)
Plan działania dla ludzi biorących udział w naszym turnieju:
1) Parkujemy samochód/ busa OBOK wjazdu= parking dla interesantów - nie blokujemy wjazdu!
2) udajemy się do BIURA - tam wypełniamy deklarację- proponuje wypełnić w domu i przynieść podpisaną. [url]http://www.automobilklubpolski.pl/netfortis/uploads/2017/03/za%C5%82%C4%85cznik-2-oswiadczenie-zawodnika-PDF.pdf[/url]
3) dostajemy naklejkę na samochód (do wjazdu) + kartkę na badanie głośności/ techniczne+ kostkę
4) W zależności od rodzaju pojazdu.
a) parkujemy busa na terenie PARKU MASZYN
b) wjeżdżamy samochodem z przyczepką, zrzucamy motocykl, odstawiamy przyczepkę na parking dla przyczepek, wjeżdżamy samochodem i motocyklem do parku maszyn
5) pomiar głośności
6) kontrola techniczna- dostajemy naklejkę na moto- bez niej nie wjedziemy na tor!
7) jeździmy.
Ze względu na małe okienko czasowe i ponad 80 osób, proponuję, Ci co mogą zrobić odbiór w PIĄTEK
Plan sytuacyjny:
Ze względu na małe okienko czasowe i ponad 80 osób, proponuję, Ci co mogą zrobić odbiór w PIĄTEK
A od ktorej można się osiedlać w piątek?
17-20.
Możesz też przyjechać wcześniej i pomóc układać tor ;)
17-20.
Możesz też przyjechać wcześniej i pomóc układać tor ;)
Chętnie, ale muszę być w robocie. :<
Przypomnę, chodz powinno to być oczywiste Na terenie Autodromu Bemowo obowiązuje absolutny zakaz spożywania napojów alkoholowych oraz innych środków o podobnym działaniu.
Pamiętajcie że patrzeć będą na nas wszystkich nie tylko ludzie, ale także potencjalni sponsorzy i zapewne media też mogą się pojawić, także proszę o zachowanie na poziomie który pomoże promować pozytywny wizerunek supermoto.
Czy będzie możliwość zakupu uchwytu montazowego do kostki chrono?
odnośnie przyczepki .
Mam tam wspawaną skrzynię w której trzymam wszystko co się wiąże jazdą po torze ;o)
chyba zrozumiałe że nie wywalę tego na ziemię . prawdopodobnie nie rozbijając namiotu zajmę mniej miejsca jak inni bez przyczepki ale z namiotem ;o) .
mikus dobrze pyta
też mi to już rzez myśl przeszło , ponoć w Kisielinie Rafał sprzedaje za 30pln ale jeszcze tego nie potwierdziłem
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 4Ride Automobilklub Polski CUP 22.04.2017! Warszawa, Bemowo
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 65 zapytań