Odp: Sruuu turururu... R.I.P. SMR 450
I pchnij tlok w dol, żeby zobaczyć cylinder :-)
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Sruuu turururu... R.I.P. SMR 450
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak już tak masz wszystko na wierzchu, mógłbyś mi zmierzyć średnicę zewnętrzną flanszy wydechowej?
Nie ma problemu ;)
Levis jutro bo dopiero wracam do chaty :p
Będę wdzięczny
Kontakt widać był tłoka z zaworem, myślisz że dostało coś wiecej?
A nie wiem. Nic nie sugeruje, ciekawy jestem po prostu jak wygląda cylinder i tyle :)
Pod palcem nie czuć nic.
Ja nie wiem ale dla mnie wygląda jakby coś po tłoku poleciało, skąd te rysy i zadry? Ja bym jeszcze cylinder zrzycił i obadał pierścienie. Najlepiej to rozpołów w pizd.du silnik i wtedy zaspokoisz naszą ciekawość 100%;))
Ja nie wiem ale dla mnie wygląda jakby coś po tłoku poleciało, skąd te rysy i zadry? Ja bym jeszcze cylinder zrzycił i obadał pierścienie. Najlepiej to rozpołów w pizd.du silnik i wtedy zaspokoisz naszą ciekawość 100%;))
Na to nie licz. Wstawiam to co chceliście. Więcej nie będę rozkładał. A jak was ciekawość żrzera to sb kupcie takie moto i kopcie ;D
Przecież ostatnie zdanie to nie na serio przecież:)) Ja sobie takie kupiłem i boje sie odpalać bo póki stoi to i działa;) Hehehe
Tak na serio, to bym zmierzył cylek i dal do przehonowania. Koszt niski a jednak dobrze zrobi.
Ja myśle ze Johny nie bedzie sie z tym dalej pi.erdolił, złoży bazując na tym co ma i ogień. To też jest metoda wymieniając "pojedyncze" części bo robiąc na cacy głowice, honować cylek, pierścionki ew. tłok to komprecha moment wysadzi dół silnika.
Ja myśle ze Johny nie bedzie sie z tym dalej pi.erdolił, złoży bazując na tym co ma i ogień. To też jest metoda wymieniając "pojedyncze" części bo robiąc na cacy głowice, honować cylek, pierścionki ew. tłok to komprecha moment wysadzi dół silnika.
No dokladnie. :D jakbym mial byc taki malostkowy to bym juz musiał generalke robic zeby byc wszystkiego pewien... A stare części na śmietnik -_- jak go złożę to do 250 dociagnie pozniej najwyzej korba na przekucie i latac dalej :D ale i tak wystawie go teraz taniej i chyba zajme sie yamaha :) bo nie wyda mi na dwa moto niestety...
jak dla mnie średnio to wygląda stan cylka i tłoka..... wystaw go po starej cenie po nowy właściciel niedługo będzie musiał zerkać głębiej w silnik :)
jak dla mnie średnio to wygląda stan cylka i tłoka..... wystaw go po starej cenie po nowy właściciel niedługo będzie musiał zerkać głębiej w silnik :)
Nie mam zamiaru nic ukrywac ;) ale jak juz to mg go sprzedac za tyle ile mnie wyjdzie.
Sprężyna z miseczkami nowa.
Zawory wymienione.
Dum Dum Średnica wydechu to 46mm ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Sruuu turururu... R.I.P. SMR 450
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 78 zapytań