1

Temat: Yamaha YZ450f 2010r - supermoto (Ohlins, Andreani), teren. Po remoncie

Na sprzedaż Yamaszka YZ 450 f + zestaw do SM (brakuje kół i adaptera do zacisku). Opis szczegółowy poniżej.

Sprzęt wystawiam na sprzedaż z przykrego powodu - braku czasu. Wystawiam tylko tutaj, nie chcę sprzedać za wszelką cenę, do wiosny mogę się rozmyślić ;)
Sprzedaję tylko wszystko, za całość chcę 20500 zł

Jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany to proszę o wiadomość lub tel (601099944). Mogę wrzucić zdjęcia albo dokładniejszy opis (chociaż opisałem dosyć dokładnie).

pozdr.
Hubert

---

Yamaha YZ450F, rocznik 2010r.

Kupiona przeze mnie od pierwszego właściciela (on kupił w roku 2011) jesienią 2014r.
Po zakupie (od razu) zrobiony remont, duży (wymienione: cylinder, tłok sworzeń zapinki itp, korba, sworzen wału, łańcuch rozrządu)
Na wszystkie części faktury.

Moja historia: po remoncie (jakies dwa baki paliwa) wymieniony olej i filtr, potem wymieniany co jakies 5 baków - 3 razy.
Latem 2015 regulacja zaworów.
Tak więc przeze mnie nie jeżdżona prawie wcale. Niestety.

YZ w konfiguracji terenowej, z akcesoryjnymi plastikami - trochę zniszczonymi, ale oryginalne plastiki nowe mam w pudełku.
Do YZ akcesoria: drugi filtr powietrza, instrukcja, podpórka, linka do baku (to co fabrycznie).
Oponki bardzo przyzwoite (nowe na jesień 2014).

Zawieszene SM

Komplet Ohlins TTX (z przodu TTX 22, z tyłu TTX 44) - gotowy zestaw supermoto do tego egzemplarza YZ (kupione nowe i jeżdżone tylko w tym egzemplarzu) od jesieni 2014 r. leżą w pudełkach.
Na przód sprężyny Andreani, na kierowcę 79kg.
Na zawieszenie faktury. Komplet kosztował ponad 10 tys.

Inne SM

Zacisk hamulcowy Motomaster 4 tłoki.
Kupiony przeze mnie nowy, jeżdżony w innym sprzęcie z grubą tarczą Motomaster, z seryjną pompą enduro.
Nigdy nie uszkodzony, z niewielkim przebiegiem - nie zużyte nawet jedne klocki.

Tarcza hamulcowa 320mm do YZ - nówka ani razu nie założona, kupiona tu na forum

---

Pozdrawiam
Hubert

2

Odp: Yamaha YZ450f 2010r - supermoto (Ohlins, Andreani), teren. Po remoncie

Cześć wszystkim,

ponieważ wiele się u mnie nie zmieniło podbijam temat.
Zmienił się natomiast zestaw - są już koła SM (16,5 przód, tył szer: 5"), slicki, oraz adapter pod zacisk motomaster.
Brakuje tylko napędu (zębatek), który zaraz się pojawi.

Zawieszenie lada chwila będzie przełożone (na supermoto).

Zainteresowanych proszę o kontakt (601099944].

---

Pozdrawiam
Hubert

3

Odp: Yamaha YZ450f 2010r - supermoto (Ohlins, Andreani), teren. Po remoncie

Zdjęcia jakieś niebawem zrobię, pewnie wrzucę na OLXa czy cóś.

---

Pozdrawiam
Hubert