Temat: Husqvarna SM125, WR125 A MOŻE TE125? - co kupić?jakie koszty?
Jak w temacie, interesują mnie te setki i nie wiem co lepsze dla mnie i mam nadzieję źe mi doradzicie :(
Do czego ma mi służyc moto?
Moto chcę sobie kupić aby móc się wyszaleć powiedzmy w weekendy gdzieś po lasach nie daleko domu i na codzinne dojazdy do pracy (od domu do pracy mam 3km)
Co do tego szaleństwa w lasach, nie chodzi mi o pałowanie na manetce odkręconej na full (chyba że będzie taka konieczność :)) ale wiadomo też nie jak emeryt :)
Jak z serwisowaniem tych moto? Co ile MH trzeba wymieniać tłok?bo korbe pewnie co dwa tłoki jak w większości. Wiadomo dbanie o moto nie polega tylko na wymianie korby i tłoków, więc co jeszcze trzeba w tych moto wymieniać i co ile km/mh?
ktoryś z tych modeli będzie idealny jeśli chodzi o dojazdy codzienne do pracy 3 km i na te weekendowe zabawy?
Czytałem gdzieś na necie że jeżdząc tylko raz na tydzień tymi moto to remontowo wyjdzie jakieś 2 tyś na sezon...
Opiszcie po krótce czym się róźnią husqvarna te 125, wr 125 i wre 125?(chodzi mi o różnice w serwisowaniu, bo to że wr to cross a wre to enduro to wiem xd ale o te nie wiem nic)