Odp: Suzuki DRZ 400 SM
kolega ma 636 na A2
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Suzuki DRZ 400 SM
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kolega ma 636 na A2
Nikt nie jeździ na DRZ 400 SM? Chętnie kupie NA A2!
DRZ 400 SM podobno ktos ma na sprzedaż?
Mam ale nie sprzedam XD
@Up :)
[url]https://www.olx.pl/oferta/drz-400-sm-prawdziwa-petarda-CID5-IDloLzo.html#9f1c3b86b8[/url]
Za trochę więcej niż szukasz ale pewny sprzęt.
Jestem z Brzegu, widziałem i mam zamiar jechać oglądać ale trochę za dużo chce za niego, trzeba zrozumieć ze to co sie wkłada w motocykl nie zwróci sie.
Tak czy siak mam zamiar podjechać moze sie skuszę
Jestem z Brzegu, widziałem i mam zamiar jechać oglądać ale trochę za dużo chce za niego, trzeba zrozumieć ze to co sie wkłada w motocykl nie zwróci sie.
Tak czy siak mam zamiar podjechać moze sie skuszę
Pisz kiedy się wybierasz to podlecę landrynką :D
Zapraszam [url]http://forum.super-moto.pl/topic37212-drz-400-sm-2007-wersja-rr.html[/url]
PRO napisał/a:Jestem z Brzegu, widziałem i mam zamiar jechać oglądać ale trochę za dużo chce za niego, trzeba zrozumieć ze to co sie wkłada w motocykl nie zwróci sie.
Tak czy siak mam zamiar podjechać moze sie skuszęPisz kiedy się wybierasz to podlecę landrynką :D
Wstępnie mysle ze w sobotę jak cos napisze :) w tym poście moze akurat czas bedziesz miał
lisuuu13 napisał/a:PRO napisał/a:Jestem z Brzegu, widziałem i mam zamiar jechać oglądać ale trochę za dużo chce za niego, trzeba zrozumieć ze to co sie wkłada w motocykl nie zwróci sie.
Tak czy siak mam zamiar podjechać moze sie skuszęPisz kiedy się wybierasz to podlecę landrynką :D
Wstępnie mysle ze w sobotę jak cos napisze :) w tym poście moze akurat czas bedziesz miał
Spoko jak coś to w kontakcie ;)
W Grodkowie oglądać DRZ jadę około 14 :D Mówił żebyś wpadał XD
I jak? Byłeś ją zobaczyć? Jest warta swojej ceny?
W skrócie sprzęt adekwatny do swojej ceny,jedynie akumulator nadaje się do wymiany.Można śmiało jechać,gwarantuje.
Jeżeli szukasz DRZ z dodatkami to tak :D
Stan samej DRZ pod względem stanu technicznego (opony,łańcuch,silnikowo brzmiała na zdrową, nie kopci, mocna ) to stan super :)
Właściciel: spoko gościu. Pozdrawiam go :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Suzuki DRZ 400 SM
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 80 zapytań