Odp: 4Ride Automobilklub Polski CUP 22.04.2017! Warszawa, Bemowo
Dlaczego niektórzy na liście startowej są zaznaczeni na żółto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 4Ride Automobilklub Polski CUP 22.04.2017! Warszawa, Bemowo
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dlaczego niektórzy na liście startowej są zaznaczeni na żółto?
To są osoby zalegające z wpłata. Tzn. Rezerwujemy miejsce na dwa tygodnie, a u nich ten termin już minął.
Hej, Czy wykładzina 2x1 metr wystarczy aby być matą środowiskową ?
No i jak z dyskwalifikacją za decybele ? Może dałoby rade pomierzyć na jednym treningu, bo db killer to niemały koszt - a może znacie kogoś kto robi w dobrej cenie ?
No i jak z dyskwalifikacją za decybele ? Może dałoby rade pomierzyć na jednym treningu, bo db killer to niemały koszt - a może znacie kogoś kto robi w dobrej cenie ?
Ja zamowilem na alie expresie za 11 zł jak przyjdzie to zdam relacje
zamowiles mate czy dbkilera? jak mate to daj linka.
zamowiles mate czy dbkilera? jak mate to daj linka.
Db killera :)
Wystarczy.
Co do głośności, to podjedź na dowolną stację diagnostyczną (tylko nie dawaj dowodu;) ) i oni za jakieś grosze Ci zmierzą.
vlo napisał/a:zamowiles mate czy dbkilera? jak mate to daj linka.
Db killera :)
Dzięki zawsze zapominam o tym aliexpersie - tłumik mam średnice 41mm kupiłem 42 po taniości - wcisnę - na badanie będzie spoko :) mam nadzieje, że dojdzie na zawody.
mate też już mam - także gotowy na 95% :P
Panowie i Panie! Po raz kolejny powtarzam, że mimo niby 30 miejsc zajętych w amatorach, śmiało można się zgłaszać. Trochę ludzi się wycofało itp. 30 wpłat nie ma :)
Łącznie na pro i amatora jest 60 miejsc. Zajętych mamy koło 42-45. Śmiało, zmieścimy się. :) Proszę się nie krępować! Po kwali podzielmy między klasami :)
Jak będzie wyznaczony tor? Mam nadzieję, że nie pachołkami ;-)
Jak będzie wyznaczony tor? Mam nadzieję, że nie pachołkami ;-)
Opony, pachołki i połączone to wszystko taśmami
Bezpłatne Szkolenie Supermoto!
W trosce o Państwa bezpieczeństwo i komfort w zbliżającym się zawodach, zapraszamy na bezpłatne szkolenie "Supermoto".
Na szkoleniu omawiane będzie: Przygotowanie motocykla i zawodnika, flagi, zasady bezpieczeństwa oraz zachowania w wyścigu/ treningach, ciekawostki, będzie też można zadać nurtujące was pytania..
Szkolenie prowadzone będzie przez aktywnych zawodników naszego klubu!
Termin 19.04.2017, wstępnie godzina 18. na terenie naszego Automobilklubu. zgłoszenia proszę wysyłać na supermoto@automobilklubpolski.pl lub PW do mnie, hermesa,
W trosce o nasze bezpieczeństwo powinny już wystartować treningi na Bemowie :)
Ubezpiecznie jest ale sprawa utknęła (regulamin) w dowództwie. Chyba nic nie będzie przed zawodami :(
każdy będzie miał równe szanse ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 4Ride Automobilklub Polski CUP 22.04.2017! Warszawa, Bemowo
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 78 zapytań