16

Odp: Sprzedam Supermoto

kamikaze napisał/a:
  • CR 500 Supermoto

aaaaaaaaaaaa  ooooooooooooo CR 500 :D
ten sprzęt chodzi mi po głowie już jakiś ładny rok:D Chciał bym takiego street legal do ośmieszania ścigaczy i ogólnie pojętego terroru. Martwi mnie tylko fakt, ze bede musial jezdzic tak jak yz tzn. czaic sie przed policja i tylko tor i miejscowka, ewentualnie szybkie jednorazowe przeloty po okolicznych wsiach. Jak kupisz, to czekam na relacje z pierwszej przejażdżki i opis związanych z tym emocji:D

Znajdziesz HM'ke to masz street legal  :D

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

17 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-07-22 16:24:07)

Istnieje możliwość abym zawiózł motocykl pod wskazany adres (w ramach rozsądku- aby to nie był koniec świata :) ) jeśli  kupisz motocykl to pokryje koszt transportu - jeśli nie- oddasz kase za paliwo ...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

18

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY NA NP HORNETA, GSXR-A, ALBO NP ROZBITEGO LITRA- GSX-R, HAYABUSA I INNE - OBY SILNIK BYŁ CAŁY :) polecam !!

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

19

napisz do Jacka Zuralskiego on ma GSXR

20

a no wlasnie :d przecież kiedyś mi mówił :D bo mam taki maly plan, że chce zbudować z ziomkiem malucha z silnikiem od ściga :P

21 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-08-17 13:28:59)

...................

22

szkoda, że to nie 510 bo bym brał z miejsca