Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Masz PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 790 791 792 793 794 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz PW
A i moto bez fabrycznego ogona, bez uchwytów i bez podnóżków pasażera.
Masz PW
Już tak się nie czaj. Byłeś, wiedziałeś, napisz co jest- wszyscy z chęcią się dowiemy :)
Wysłałem koledze taką wiadomość:
Wygląda ładnie, plastiki w porządku, trąbi, świeci, przedni hamulec coś słaby , ale nie wiem dlaczego - może dlatego że w mojej 690 miałem pompkę RCS 16 i mam zboczenie. Lekko wyczuwalne progi na tarczach, jednak myślę że w limicie, zawieszenie suche - oklejone folią karbonową (nie wyczułem przez folię żadnych cudów do ukrycia), jedzie prosto, biegi nie wyskakują, to tyle dobrego.
Złamany lewy ogranicznik skrętu kierownicy i poodzierany od półki plastik - osłona chłodnicy, nie wiem jak chłodnica pod spodem.
Mocowanie kanapy wyrzeźbione z kawałka blachy (w miejscu aluminiowego grzybka trzymającego kanapę z przodu) i co za tym idzie wyłamany plastik z podstawy siedzenia w tym miejscu. A i moto bez fabrycznego ogona, bez uchwytów i bez podnóżków pasażera.
Bardzo głośno chodzi mechanicznie. Może jestem przewrażliwiony, poza tym jestem przyzwyczajony do odgłosów silnika z głośnym wydechem :-), ale nagrałem to na telefon i po powrocie do Poznania skonsultowałem to z mechanikiem w Rapidzie i stwierdził że chodzi jak śrutownik. Sugerował że to albo sprzęgło (bez różnicy czy wyłączone czy włączone), albo korba. Ale z telefonu to też trudno ustalić. Potem odpalił mi Enduro R z przebiegiem ok. 6 tys km. po Australii w temperaturach ok. 40 stopni i dziobala z przebiegiem ponad 55 000 i chodziły mechanicznie ZNACZNIE ciszej.
Tyle.
Może być? Dopisałem tam coś jeszcze.
Może być? Dopisałem tam coś jeszcze.
Może byc :):) a ja mam napisać co odpisałem? :):):):):)
Gierwi: ten dziobal 55 000 to mój. Niech zgadnę - kanapy nie miał ((((:
Witam był ktoś moze oglądać tą 701?
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/husqvarna-sm-husqvarna-701-sm-salon-polska-z-gwarancja-motonita-ktm-fv23-ID6yFMsJ.html[/url]
Znam opinie na temat Motonity i ze sprzedaja sprowadzone motocykle zrobione do sprzedaży ale tutaj rzekomo salon Polska.
Tylko zastanawia mnie opis, motocykl ma najechane 4,3k km, a gwarancja 2 lata liczona od dnia zakupu od nich, i wystawiają fv 23% .
Gierwi: ten dziobal 55 000 to mój. Niech zgadnę - kanapy nie miał ((((:
Nie miał, ale gadał (nieźle) od strzała :-)
Witam był ktoś moze oglądać tą 701?
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/husqvarna-sm-husqvarna-701-sm-salon-polska-z-gwarancja-motonita-ktm-fv23-ID6yFMsJ.html[/url]
Znam opinie na temat Motonity i ze sprzedaja sprowadzone motocykle zrobione do sprzedaży ale tutaj rzekomo salon Polska.
Tylko zastanawia mnie opis, motocykl ma najechane 4,3k km, a gwarancja 2 lata liczona od dnia zakupu od nich, i wystawiają fv 23% .
Rozmawiałem z nimi. Motocykl to testówka z centrali Husqvarny w Austrii. Kupujący będzie pierwszym właścicielem, gwarancja od daty zakupu na 2 lata.
Bera3 napisał/a:Witam był ktoś moze oglądać tą 701?
Rozmawiałem z nimi. Motocykl to testówka z centrali Husqvarny w Austrii. Kupujący będzie pierwszym właścicielem, gwarancja od daty zakupu na 2 lata.
Cena dobra wiec czemu jeszcze nikt nie kupił ?:p
Magiczne słowo "TESTÓWKA" może zadziałało? Wyobraź sobie siebie, kiedy dostajesz prawie nowe moto na godzinę/weekend/miesiąc (jak jesteś dziennikarzem motoryzacyjnym), co robisz? Maneta, maneta, maneta, guma, guuuma, cytując klasyka "i tak k***a do zajebania!".
Myślę o niej, ale gadałem z kolegami z serwisu KTM w Poznaniu i twierdzą że się napatrzyli dosyć na testówki u nas i w centrali KTM kiedy byli na szkoleniach. Odradzają.
zreszta widac po rideoucie huski w zeszlym roku jak znani ludzie z filmikow je upalali ;)
nie rozumiem tego - a jak mieli jeździć ? 20km/h po bułki ? Wg mnie to lepiej, że jeździli na nim kumaci, niż osoba, co zmienia biegi jak w samochodzie...
dają gwarancję 2 lata, więc są pewnie sprzętu...
ja nie mowie, ze nie. dobrze jezdzony na kole przez querlego to tylko cene podwyzsza
Strony Poprzednia 1 … 790 791 792 793 794 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.128 sekund, wykonano 36 zapytań