Temat: [K] Koło 18" do WR450 2006 - porada
Cześć,
Obecnie latam na kołach od YZF - i tak się zastanawiam czy powinienem wymienić 19 na standardową 18...
Jakieś rady? Ewentualnie oferty?
Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Koło 18" do WR450 2006 - porada
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Obecnie latam na kołach od YZF - i tak się zastanawiam czy powinienem wymienić 19 na standardową 18...
Jakieś rady? Ewentualnie oferty?
Pozdro
nie wiem jaka jest różnica w jeździe, ale wolałbym mieć 19 cali... dużo więcej opon itp
nie wiem jaka jest różnica w jeździe, ale wolałbym mieć 19 cali... dużo więcej opon itp
No właśnie do tego samego wniosku doszedłem, 5 modeli opon jest do 18.
Przeliczając średnicę + wytyczne do opony - mam różnicę 1 cm od nominału na obwodzie - zerowa różnica w %
Chyba w takim razie zostanę przy 19'
mallly200sx napisał/a:nie wiem jaka jest różnica w jeździe, ale wolałbym mieć 19 cali... dużo więcej opon itp
No właśnie do tego samego wniosku doszedłem, 5 modeli opon jest do 18.
Przeliczając średnicę + wytyczne do opony - mam różnicę 1 cm od nominału na obwodzie - zerowa różnica w %
Chyba w takim razie zostanę przy 19'
No ja będę polował na 19 cali... bo na 18 ani kolców, bigfootów itp. Lipa.
Mally Mam nowy komplet 2119 z mojej yz450f
Mally Mam nowy komplet 2119 z mojej yz450f
Ale Twoje są poza budżetem...
Widziałem na allegro dziś ktoś sprzedaje całą rozdupczoną, chyba miał tam 19
jakby ktoś chciał obręcz 18'' - [url]https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aprilia-sxv-rxv-mxv-felgenring/613746595-306-1558[/url]
nie wiem czy to dobra cena, ale wygląda ładnie :)
Siema,
Podbijam temat, może ktoś chce się pozbyć koła 18 cali do WR450 - 2003 - 2006
Pozdro
Zależy w jakim terenie jeździcie. 19' na tor ,18' do lasu czy tam jakiegoś hard enduro.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Koło 18" do WR450 2006 - porada
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 82 zapytań