1

Temat: Wąż/ osłona na wydech

Panowie

Temat wałkowany kilkukrotnie na forum ale ja wciąż nie znalazłem w internecie tego co potrzebuję :(

Gdzie mogę kupić przewód olejowy ( ? ) który będzie pełnił rolę osłony wydechu

Pacjent Akrap 690 smc , kupiłem kilka w okolicznych sklepach i wszystko sie na wydechu rozpuściło

Będe wdzięczny za podesłanie linku do sklepu online lub namiarów na sklep w wawie

http://derestricted.com/wp-content/uploads/2012/11/smc_01.jpg

2

Odp: Wąż/ osłona na wydech

Jak ci się rozpuszcza na wydechu to lepiej go roznituj i watą nabij ;) jak masz dobrze nabity wydech to nie powinien się nagrzewać. Max ciepły mógłby się zrobić ale nie gorący.

Xt 125--> RMZ-->SMCR --> EXC, YZF 2k3 --> SMR--> YZF 2k14 -->YZF 2k12

3

JohnnyQulaweOkO napisał/a:

Jak ci się rozpuszcza na wydechu to lepiej go roznituj i watą nabij ;) jak masz dobrze nabity wydech to nie powinien się nagrzewać. Max ciepły mógłby się zrobić ale nie gorący.

Hej, dzięki za zainteresowanie, obstawiam raczej słabe wykonanie przewodu który kupiłem, w dotyku był bardziej jak dętką niż wąż olejowy. Tak czy siak szukam dalej, jak ktoś ma coś sprawdzonego to niech da znać

4

Piotrek114 napisał/a:
JohnnyQulaweOkO napisał/a:

Hej, dzięki za zainteresowanie, obstawiam raczej słabe wykonanie przewodu który kupiłem, w dotyku był bardziej jak dętką niż wąż olejowy. Tak czy siak szukam dalej, jak ktoś ma coś sprawdzonego to niech da znać

My montowaliśmy zwykły ogrodowy pomarańczowy tylko w środku metalowa opaska i nic się nie paliło ;)

Xt 125--> RMZ-->SMCR --> EXC, YZF 2k3 --> SMR--> YZF 2k14 -->YZF 2k12

5 Ostatnio edytowany przez Lucek (2017-03-02 22:16:36)

ja mialem gazowy. "działał"
skad jestes?

"Nie ma boga. Jest Mmmmotór!"
KTM SMR450 '13 #23

6

Warszawa, kupowałeś może online ? Jeśli tak to poprosze o namiar, albo jeśli masz nadmiar to chętnie odkupię ;)

7

Nie chcę mi się wierzyć że tam nie ma, ale odezwij się na pw. Coś wymyślimy

KTM SMR450 '13 #23

8

Kupujesz zwykly waz od butli gazowej i opaske do tego. Ladnie docinasz i masz opaske zrobione. Koszt max 10zl

Youtube:  https://goo.gl/L6xGC4
Kawasaki zx6r
Kawasaki 636
Ktm 690 SMC

9

Właśnie tak miałem

KTM SMR450 '13 #23