1 Ostatnio edytowany przez asak (2017-02-25 00:56:05)

Temat: SMC 690 zabawy z wylotem

Witam, po 3 latach tułaczki na 640 przesiadłem się na smc, jednak w moto brakuje mi typowego dla tej kategorii dźwięku. W 640 mialem leo więc nie narzekałem, tutaj niestety jest seria. Koszty akcesoryjnych używek są dość wysokie, dodatkowo jest tego w ciul mało. I tu nasuwa się pomysł wybebeszania lub samego wyfrezowania wylotu na większą średnicę. Ktoś z was testował takie rozwiązania? Co z sondą? Pytam czy faktycznie ktoś próbował to bebeszyć i czy jest sens?

PS. Powie mi ktoś coś o blokadach na 2 i 3 biegu w naszym języku?

2

Odp: SMC 690 zabawy z wylotem

Trzeba rozpiąć dwa piny z trzypinowej wtyczki po lewej stronie na wysokości napinacza rozrządu, ale szczegóły to może jutro, bo już mi się nie chce szukać fotek.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Kup akrapa z alie do tego kawałek rurki z kwasowki i będzie ogień ;) my teraz montujemy do znajomego Arrowa z wrki :) będzie trochę rzeźby ale efekt spoko :D

Xt 125--> RMZ-->SMCR --> EXC, YZF 2k3 --> SMR--> YZF 2k14 -->YZF 2k12

4

Testował ktoś te taniochy? Boje sie że będzie problem z mapą

5

kup Wings'a dedykowanego do 690, można trafić w dobrej monecie. Ziomek kupil jakiś czas temu za 400 zł.
W brzmieniu nie różni się niczym od Akrapa.

KTM 625 SMC

6

ewentualnie polski Dominator ale z jakoscia wykonania slyszalem rozne opinie

https://www.instagram.com/mdesign_projects/
                      SMCR 2016 <3

7

Również polecam Wings.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"