Odp: Sm dla drobnej dziewuchy.
Znając gusta Kobiet to Trickera wiekszosc skwituje jednym słowem: Brzydal:))
Jebniesz go na różowo i już będzie git!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sm dla drobnej dziewuchy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znając gusta Kobiet to Trickera wiekszosc skwituje jednym słowem: Brzydal:))
Tricker jest zajebisty, kiedyś go sobie kupie i będe zawstydzał wszystkie prawilne SMy:P Już raz to chciałem kupić ale kurde akurat nie było ani jednego ogłoszenia z tym motorkiem. Teraz patrzę i też nic niema.
Do czego dokładnie ma być przeznaczone moto? Jazda po torze/mieście/trasa/poza asfaltem?
Tricker jest zajebisty, kiedyś go sobie kupie i będe zawstydzał wszystkie prawilne SMy:P Już raz to chciałem kupić ale kurde akurat nie było ani jednego ogłoszenia z tym motorkiem. Teraz patrzę i też nic niema.
To tak jak ja.
Tylko wtedy była jedna sztuka za ponad 20tys.zł
Dzinkss napisał/a:Znając gusta Kobiet to Trickera wiekszosc skwituje jednym słowem: Brzydal:))
Oj nie doceniasz tych krwiożerczych bestii! Jak luba by mi wyskoczyła ze chce różowe moto to Berga by odrazu obniżonego i oklejonego w róż dostała, otworzył bym browarka i podziwiał jak znika w czeluściach odchłanii;)) hehe
Kokpit musi być piękny, duże lusterka musowo, lampka makijazowa w opcji dla malujących sie, dodatkowe małe kółka jak by się zapomiało ze jednak to jednoślad prowadzi , szafeeczka na buty i torebki, no i najlepiej w automacie:)
Szukam w miarę lekkiego, niskiego, raczej o umiarkowanym charakterze ( powiedzmy w granicach 40hp oczywiście z pewnymi widełkami ) i raczej mało awaryjnego sm dla swojej lubej. Dziwucha jest drobna ok. 160cm wzrostu i na moim lc4 nie za bardzo sobie radzi.
Brałem pod uwagę FMXa ale nie miałem z nim styczności, może macie jakieś propozycje?
Ps. Używałem opcji "szukaj" ale na telefonie ciężko się tu szuka :p
Jest XT 125 od dziewuchy jak coś dla dziewuchy :), widzę niwy już polecił :)
No dobra to teraz trzeba trochę poczekać bo ceny trochę jakoś wyższe niż rok temu :p
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sm dla drobnej dziewuchy.
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 85 zapytań