Temat: Rękawice raczej krótkie
Jakie kupić rękawice na sm w kasie 150-250zl?
WR 250 X
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Rękawice raczej krótkie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie kupić rękawice na sm w kasie 150-250zl?
Fox Bomber
shima xrs, bardzo wygodne ale mi po sezonie niestety się zaczęły rwać delikatnie, kilka dni i 4ride załatwili mi nowe na prymasa.
Myślałem o tych foxach ostatnio nawet mierzyłem je ale takie średnio wygodne jak dla mnie i jeszcze ten protektor kostek mnie uwierał. Wcześniej jeździłem w heldach backflip czy jakoś tak, rękawice super wygodne ale niestety dosyć szybko się zużyły, pękły w dwóch miejscach po małym koziołku xd te shimy obadam
Przed końcem sezonu kupiłem Alpinestars gpx roz. M za 430 zł. Użyłem tylko do przymiarki jednak planuje przesiąść się na sporta. Nowe, z paragonem i metka kupione w 4ride
Oddam za 400
Myślałem o tych foxach ostatnio nawet mierzyłem je ale takie średnio wygodne jak dla mnie i jeszcze ten protektor kostek mnie uwierał.
Miałem to samo, przymierzyłem 100% Derestricted MX Enduro Dual Sport Glove i lepiej, kupiłem. Ale to typowe enduro, jak na miasto to lepiej coś ze skóry.
A w alpinestars-smx-2-air ktoś jezdził? w 4ride za 250 są teraz.
Knox handroid :)
Przed końcem sezonu kupiłem Alpinestars gpx roz. M za 430 zł. Użyłem tylko do przymiarki jednak planuje przesiąść się na sporta. Nowe, z paragonem i metka kupione w 4ride
Oddam za 400
.... nie chce Ci psuć biznesu, ale aktualnie na 4ride, nówki są owiele tańsze. ;P
Anyway, sam mam GPX'y - i następne jakie będę kupował, to też GPX'y ;)
Bardzo wygodne, trochę gleb zaliczonych - robią robotę. ;)
Socho1 napisał/a:Przed końcem sezonu kupiłem Alpinestars gpx roz. M za 430 zł. Użyłem tylko do przymiarki jednak planuje przesiąść się na sporta. Nowe, z paragonem i metka kupione w 4ride
Oddam za 400.... nie chce Ci psuć biznesu, ale aktualnie na 4ride, nówki są owiele tańsze. ;P
Anyway, sam mam GPX'y - i następne jakie będę kupował, to też GPX'y ;)
Bardzo wygodne, trochę gleb zaliczonych - robią robotę. ;)
Spoko, nie wiedziałem o tym. W takim razie ogłoszenie nieaktualne, sprawdzę cenę aktualną w 4ride i opuszczę swoją albo zostawię je dla siebie, najwyżej będzie wiało w pachy jak będzie upał :D
Na innych stronach nadal stoją po 430
Kupiłem ostatecznie takie: IXON RS PRINT VX HP na intermotors była przecena i za 219 je wyrwałem. Jeszcze w nich nie jeździłem ale wydają się wygodne.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Rękawice raczej krótkie
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 81 zapytań