Odp: |S| Ktm 690 SMC R 2014
Nie planujesz jeszcze trochę zejść z ceny? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » |S| Ktm 690 SMC R 2014
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie planujesz jeszcze trochę zejść z ceny? ;)
Dobrze mówi sprzęt fajny ale trzy sezony latał, a teraz nówka 701 jest za 35900PLN do wzięcia od ręki.
Sprzęt ma raptem 2 lata, nie zajezdzony, do tego końcówka Leo Vince, trochę doinwestowany....
KTM gotowy do terroru, to jeszcze wybrzydzaja ;)
Wiadomo, każdy chce jak najniżej i zachować trochę grosza przy sobie, ale bez przesady ;)
A Huska 701 jest brzydka :P
Ze spokojem - zrobi się cieplej, ludzie dostaną kociokwiku z szukaniem sprzęga na sezon, ofert jak zwykle będzie jak na lekarstwo wiec myśle, ze wiosna za 30 na miękko sprzedasz.
Ja rok temu za swojego, rok starszego dałem nie wiele mniej a jak zdecydowałem sie wystawić na Allegro to kupiec znalazł sie w ciagu doby tyle, ze to był sierpień(koniec) i wzialem nie wiele mniej.
Musisz poczekać na konkretnego człowieka, który wie czego chce. ;)
Spidi szkoda, że tego swojego teraz nie sprzedajesz - też by go od ręki wziął ;) szczerze mówiąc to przeglądając oferty, liczę, że uda mi się na takiego trafić :P
Spidi, nigdy supermoto nie cieszy się wielkim zainteresowaniem
Jest to 4 supermoto które sprzedaje i zawsze pierwsza osoba która przyjechała była nabywca, zdążyłem się do tego przyzwyczaić ze nie dzwonią tak gdybym wystawił jakiegoś 200KM ściga :)
Spidi, nigdy supermoto nie cieszy się wielkim zainteresowaniem
Jest to 4 supermoto które sprzedaje i zawsze pierwsza osoba która przyjechała była nabywca, zdążyłem się do tego przyzwyczaić ze nie dzwonią tak gdybym wystawił jakiegoś 200KM ściga :)
Equil, cena na OLX jest 32, na forum 30 i prawdopodobnie wzrośnie gdy zmobilizuje się do zrobienia nowych zdjęć
Jak zrobisz jakies normalne zdjęcia i opis to moto sie sprzeda.
Do zamknięcia
Mówiłem... :]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » |S| Ktm 690 SMC R 2014
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 79 zapytań