Temat: 1 supermoto - jaki ?
Tak wiec planuje kupic supermoto , ale nie wiem jakie ..
Od 2 lat jezdze na motorach , mialem stycznosc z roznymi maszynami ( od 125 do 1300 ) ale sam posiadam tylko 50cmm (skuter i enduro ) , chcialem kupic cos o wiekszej pojemnosci i w tym sek ze nie wiem co jest dobre i nada sie na nastepny motor dla mnie ... fundusze to mniej wiecej do 10.000 zl . Przede wszystkim motor musi byc w miare nie drogi w utrzymaniu ze wzgledu ze nie mam stalych dochodow ( praca weekendowa/wakacyjna ) , w razie czego zeby mozna bylo latwo dokupic czesci itp , zmienic kola enduro/szosowe ( bo lubie jazde w terenie ) i zeby nie byl stary jakos 2003> . Moze cos mi doradzicie , rozgladam sie za suzi drz 400 , yamaha wr 250 ( ale za droga ) ... Myslalem rowniez nad kawasaki klx 250 ale nigdy na nim nie smigalem i nic oprucz danych o nim nie wiem . Nie jezdzilem nigdy na wiekszych i ciezszych endurakach/supermoto jak np yamaha xt660 i nie wiem czy z takim bym sobie poradzil , dlatego mysle bardziej o czyms do 450 cmm .. Moze macie jakies fajne moto , godne uwagi i wmiare spelniajace moje wymagania .