Odp: HOLESHOTS ciepłe kominy termoaktywne narty, rower, bieganie mx, sm
Biorę czerwona ;)
Poszło PW :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HOLESHOTS ciepłe kominy termoaktywne narty, rower, bieganie mx, sm
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Biorę czerwona ;)
Poszło PW :)
a masz inne wzory w planach? ;)
a masz inne wzory w planach? ;)
kominów czy koszulek ?
Kominów, toż to temat o kominach :D
Kominów, toż to temat o kominach :D
Nie ma innych na razie :P
Ayahuasca napisał/a:Kominów, toż to temat o kominach :D
Nie ma innych na razie :P
toż wiem, że nie ma, dlatego pytam czy będą, to coś bym wziął :D
Koszulki mega więc i kominy takie będą, dlatego: pomarańczowy ;)
Rychu, poszło PW.
Oki poodpisywałem na wiadomości :))
Ps. Stawiamy już sklep internetowy więc w końcu skończy się zamieszanie :) i będzie można wygodnie przeglądać nasze produkty :)
będzie też allegro jako drugi kanał sprzedaży :)
Komin dotarł, wszystko zajebiscie :) dzięki wielkie Rychu!
Do mnie też doszedł i muszę zrobić następne zamówienie bo się spodobał :D
Komin dotarł, wszystko zajebiscie :) dzięki wielkie Rychu!
Do mnie też doszedł i muszę zrobić następne zamówienie bo się spodobał :D
No i malina o to właśnie chodzi :) cieszy mnie fakt że piszą do mnie ludzie i mówią że inni ludzie zwracają uwagę na te koszulki i pytają co to za firma. Jestem dobrej myśli że to się wszystko ładnie rozwinie nakręci napędzi i będziemy coś znaczyli na rynku na razie Polskim i później zagranicznym. Teraz jak możemy to już wspieramy 8 letniego zawodnika który lata w motocrossie w Polsce ale i Holandii czy Francji :) Nagrody w Pucharze Polski też planujemy dawać :) bo z tym jest mega kiepsko :) do tego planujemy pomagać organizatorom w przygotowaniu plakatów na rundy sm i nagłasnianie każdej rundy gdzie tylko się da odpowiednio wcześnie :) Więc Ci co są zadowoleni z jakości niech niosą dobrą nowinę w świat :)
Były koszulki, są kominy - KIEDY BLUZY?
Akurat na tą porę roku siadły by elegancko
Były koszulki, są kominy - KIEDY BLUZY?
Akurat na tą porę roku siadły by elegancko
będą bluzy ale to mega gruba inwestycja dla Nas, nie chcemy przeinwestować, rozwijamy się krok po kroku :) Chyba że robimy projekty bluz potem preorder i trzaskamy bluzy ;) nie widzę problemu :)
To ja jestem ZA i chętnie bluzę taką przytulę. Fajnie by było jakby dla odmiany był kolor szary a nie tak jak wszędzie czarny i czarny...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HOLESHOTS ciepłe kominy termoaktywne narty, rower, bieganie mx, sm
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 71 zapytań