Temat: [K] Zestaw 19"/21" - CRF 450R / 2007
Kupie kompletny zestaw enduro do CRF'ki (2007).
Ma ktos na zbyciu? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Zestaw 19"/21" - CRF 450R / 2007
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma ktos na zbyciu? ;)
mam od YZF 450
przebieg kilka Mth
Sniegu kupuj PITa a nie jakieś koła ;)
Hahaha :)
+1
Mały, uwierz, żeby gdyby nie to, że tydzień temu odebrałem mieszkanie... i większość kasy teraz idzie na wykończenie, to miałbym już dawno PITa. ;)
... a na zestaw koł (w przystępnej cenie ;P) jeszcze mogę sobie pozwolić... od ostatniej rundy w Bydgoszczy praktycznie nie jeździłem, wiec szlag mnie już trafia, a zestaw na zimę się przyda. ;)
Masz PW
Ma ktos na zbyciu? ;)
A od DRzty nie podejdą? Bo mam przypadkiem i chyba mogę się ich pozbyć :), ewentualnie zamienię na SM do YZF :)
HeHe rośnie liczba zwolenników PiTów a nie jakichs tam kół ;)
Pity są zajebiste, ale dobrego enduro i ujebania się w błocie nie przebiją :D
Łukasz tez mi się tak wydaje! Ale jak chcesz być pewny, to po nowym roku zapraszam na testy chińskiej motorynki ;)
HeHe rośnie liczba zwolenników PiTów a nie jakichs tam kół ;)
No ja bym bardzo chetnie pitował, aczkolwiek w tym roku nie stać mnie na własny sprzęt - ale na przyszłą zimę, na pewno się podłącze. ;)
... a tymczasem, koła zakupione, wiec może się uda w tą zimę coś jeszzce pojeździć. ;)
Można zamykac.
Z ciekawości ile dałeś za te koła?
1200
Łukasz tez mi się tak wydaje! Ale jak chcesz być pewny, to po nowym roku zapraszam na testy chińskiej motorynki ;)
Byłem, jeździłem, zabawa super i na 100% będę wpadał pojeździć, nawet myślałem, żeby kupić taki sprzęcik, ale miałem ostatnio zbyt dużo wydatków.. ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Zestaw 19"/21" - CRF 450R / 2007
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 77 zapytań